Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Parapety venkovní Brno. Parapety na míru. Prodej a montáž jižní Morava
Parapety venkovní již dosloužili? Parapety na míru od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno budou ideální řešení. Prodej a montáž v jednom. A vy si můžete vybrat ze široké škály odstínu a dekoru.
iPARAPETY s.r.o.
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž.
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž od firmy iPARAPETY s.r.o. Použitý materiál u vnitřních parapetů - plastový, dřevěný, poly- mramorový parapet.
iPARAPETY s.r.o.
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Prodej profilových lišt z masivního dřeva v různých délkách a šířkách
Prodejem profilových lišt v různých délkách a šířkách z masivu, smrku, dubu, buku, jasanu a borovice se na Znojemsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty, dřevěné doplňky k nábytku
Dřevěné doplňky k nábytku, řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty - specialista na opracování lišt z masivního dřeva, to je firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Stavebnicové dělící stěny a příčky – rozdělení prostor v kancelářích i ve výrobě
Rozdělení prostor nebo zajištění protiprachové zábrany realizuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna prostřednictvím stavebnicových dělících stěn a příček.
Activity promotion s.r.o.
Identifikační náramky Tyvek – idenfikační pásky pro společenské akce
Skvělé identifikační označení osob účastnících se akcí, koncertů a festivalů představují náramky Tyvek, které jsou k dostání u společnosti IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Prodej a zpracování otěruvzdorných plechů
Společnost GAMA OCEL, spol. s r.o. je odborníkem v oboru prodeje a zpracování otěruvzdorných plechů. Používá otěruvzdorné plechy od švédské společnosti SSAB Oxelösund.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné