Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Brno
Dodáme Vám kvalitní ploché korozivzdorné produkty z různých typů oceli. Pracujeme s kovem austenitickým, martenzitickým, žáruvzdorným, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.
Plachty na míru, zakázková výroba plachet proti dešti, slunci, na altány, stroje a jiné věci
Kvalitní plachty na Váš altán i různé stroje Vám přímo na míru vyrobí i namontuje společnost Jakub Kundrata z Ratíškovic u Hodonína. Ochráníme Vaše sezónní věci i posezení před všemi nešvary počasí.
Frézované zapuštěné úchytky pro kuchyňská dvířka a kuchyně
Firma Draft Inc., s.r.o. v Brně nově vyrábí zapuštěné frézované úchytky praktického stylu, které moderně, elegantně a svěže doplní Vaše kuchyně a kuchyňské dvířka.
K vyrobeným dřevěným výrobků vám zajistíme i vlastní dopravu
Kromě samotné výroby dřevěných výrobků, polotovarů včetně povrchových úprav vám zaručí firma DIKADESIGN, s.r.o. ze Znojma i zajištění dopravy, jež je realizována vlastní dodávkou a přepravní službou.
Služby pro truhláře a nábytkáře, kuchyňská lakovaná dvířka, lakované nábytkové dílce
Pro truhláře a nábytkáře vyrobíme a profesionálně nalakujeme. Kuchyňská lakovaná dvířka, lakované kuchyňské dílce, lakované nábytkové dílce.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Prodej - zasklívací lišty pro olištování skel a výplně při výrobě dveří, Znojmo
Dodávka zasklívacích lišt pro olištování skel při výrobě dveří, upevnění skleněných výplní dveří dodává naše firma K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Výroba a prodej dřevěných polotovarů pro výrobce hraček
Soustružené a frézované dřevěné polotovary a součástky pro výrobce hraček zajistí společnost DIKADESIGN s.r.o.
Sudy na víno - barikové sudy na víno z bílého maďarského dubu
Hodonínská firma Unicom Servis, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu nerezových nádob nebo dřevěných sudů a dalších technologií pro potravinářský, gastronomický nebo farmaceutický průmysl.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení vozidel pro potravinářské účely
Chladírenské vestavby a nástavby, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské účely , přeprava květin a léků od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně - zdravotní nezávadnost chladírenského obložení.
E-shop - výběr z mnoha dřevěných produktů prvotřídní kvality a moderního designu
Na e-shopu společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. si vyberete z mnoha dřevěných produktů, jako jsou dřevěné lišty, vyřezávané lišty, řezby, ozdobné a větrací mřížky a madla.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek Stepwood krok za krokem - video
Jak správně namontovat designové desky Stepwood Vám krok za krokem poradí společnost FK dřevěné lišty – výrobce a prodejce designových dřevěných desek a dalších výrobků ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Hnědé trapézové plechy v hnědé barvě a různých délkách k prodeji za příznivé ceny
Brněnská firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. poskytuje k prodeji trapézové plechy v hnědé barvě a za příznivé ceny a s rychlou dodací lhůtou.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Dodávka, prodej - madla do panelových domů, kruhová, profilová, příslušenství k madlům
Dřevěná madla do panelových domů, kruhová, profilová madla, příslušenství k madlům v okolí Brna prodává a zajišťuje firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba, prodej - konstrukční profily z ocelového plechu - levně a rychle
Firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. se sídlem Šlapanice u Brna se specializuje na dodávku hal a také na výrobu a prodej konstrukčních profilů z ocelového plechu. Ocelové konstrukce vám dodáme levně a rychle.