Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné dělící mříže a podhledy WOODY  BARS - pro restaurace, hotely a komerční prostory
Naše společnost WOODYGLASS s.r.o. z Brna dodává produkty pro optické rozdělení interiéru a rozptýlení zvuku. Představujeme dřevěné dělící lamely WOODY BARS pro restaurace, hotely a komerční prostory.
Magnetické karty, čipové karty i plastové karty IdentCORE
Výrobou a prodejem magnetických, čipových a plastových karet pro Vaše marketingové účely se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou nabízí specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej a montáž, parapety hliníkové tažené, ohýbané, pozinkované a dřevotřískové od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výroba dřevěných polotovarů, atypických podlahových a obkladových palubek
Výrobou dřevěněných polotovarů s atypickými rozměry, jako jsou například podlahové a obkladové palubky a další polotovary, se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Čipové klíčenky do identifikačních systémů - výborná skladnost, velký výběr designů
Bezkontaktní čipové klíčenky mnoha barev, které se používají do identifikačních systémů vám dodá společnost IdentCORE s.r.o., která působí po celé České republice.
IdentCORE s.r.o.
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Otěruvzdorná, vysokopevnostní ocel, zpracování plechů, Hodonín
Plechy z kvalitní oceli, vysokopevnostní, neprůstřelné a nástrojové plechy, prodej, dodávka a zpracování realizuje společnost GAMA OCEL, spol. s r. o., sídlící v Hodoníně.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.