Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba plechových dílů a konstrukčních prvků od SINOP SMP s.r.o.
Společnost SINOP SMP s.r.o. z okresu České Budějovice se zabývá výrobou plechových dílů a konstrukčních prvků za pomocí moderní technologie CNC strojů.
SINOP SMP s.r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Výroba lepené dřevařské materiály, polotovary - spárovky, hoblované hranoly
Ve firmě BRENUS Polešovice-Uherské Hradiště je výroba zaměřena na lepené dřevařské materiály, polotovary - dodávají spárovky, hoblované hranoly.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Závěsné stříšky s lištou a obloukové stříšky s hliníkovým rámem nad vchodové dveře
Široký sortiment stříšek nad vchodové dveře nakoupíte prostřednictvím e-shopu andel.cz. Najdete zde závěsné stříšky s lištou, ale také obloukové stříšky s hliníkovým rámem.
Anděl CZ, s.r.o.
Armovna - výroba výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce
Kvalitní výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce seženete od firmy FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic, který má vlastní armovnu a je schopna zajistit výrobu dle přání zákazníka.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Trapézové plechy k zastřešení  zahradních domků, různých přístřešků, domů a hal
V sortimentu naší firmy GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích naleznete trapézové plechy pro různé konstrukce střech či opláštění budov. Prodáváme hutní materiál ve vysoké kvalitě za přijatelné ceny.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu
Představujeme Vám společnost STAPI - Stanislav Pípal s.r.o. která se zaměřuje na zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Profesionální zakázková výroba plastových a kovových komponentů a jejich dokonalé zpracování – VJB PARTNER s.r.o.
Firma VJB PARTNER s.r.o je specializovaná na zakázkovou výrobu plastových a kovových součástek pro elektrotechnický průmysl, telekomunikace a stavebnictví v Jáchymově.
Výroba dřevité vlny Čestice – přírodní obalový, dekorační materiál a podestýlka pod domácí zvířata
Dřevitou vlnu vyrábíme z měkkého smrkového a borového dřeva a je vhodná pro jakoukoliv fixaci či výplň, podestýlka pod domácí zvířat, zateplení psích bud a používá se i ve stavebnictví.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Závěsné systémy pro garáž a dílnu, závěsné panely, závěsné háky a ostatní závěsné prvky, garážový nábytek, garážová vrata
Společnost TS HOOKS s.r.o. se specializuje na internetový prodej závěsných systému pro Vaši garáž a dílnu, garážového nábytku a garážových vrat.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Velkoobchodní prodej nerezových materiálů, plechy, tyče, JMB-STEEL s.r.o.
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem nerezových materiálů. Skladem mají více jak 5 000 tun oceli.
Kovové profily Praha, dodavatel opláštění budov, prvky pro opláštění stěn a střech, plechy, kazety, profily
Společnost Kovové profily, spol. s r.o již mnoho let působí na trhu jako přední dodavatel opláštění budov s poskytnutím navazujícího servisu a poradenství.