Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Nerezové tyče čtyřhranné i šestihranné, plochá ocel, kulatina - velkoobchod
Ostravská společnost Mikra Metal s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a zakoupit u ní můžete kvalitní čtyřhranné a šestihranné nerezové tyče, plochou ocel i kulatinu.
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Maloobchodní prodej hutního materiálu, především uzavřené, otevřené i speciální profily
Zajišťujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej hutního materiálu, především uzavřených, otevřených, speciálních, oválných, plochoválných a jiných profilů.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát, plexi nejen pro výrobu reklamy
Pokud hledáte vhodné plasty pro výrobu světelné reklamy nebo na protihlukové stěny, pak jsou pro vás výhrou PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát (plexi), které vám zajistí společnost Elventa LV.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Spárovky na přání - výroba spárovek na zakázku
Společnost BRENUS s.r.o. je dodavatelem lepených dřevařských materiálů z regionu Zlínský kraj. Vyrábí i spárovky na přání zákazníka. Výroba spárovek na zakázku je možná z dřevin z naší vzorkovny.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Výroba, prodej regranulátu, remistyrenu, technické plastové drtě
Firma Remiva s.r.o. recykluje plastové odpady z výroby na regranuláty či technické plastové drtě. Jsme výrobci regranulátu Remistyrenu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž.
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž od firmy iPARAPETY s.r.o. Použitý materiál u vnitřních parapetů - plastový, dřevěný, poly- mramorový parapet.
iPARAPETY s.r.o.
Kvalitní lisované i svařované ocelové podlahové rošty s protiskluzovou úpravou
Výrobce kvalitních lisovaných i svařovaných ocelových podlahových roštů s protiskluzovou úpravou je společnost FERRUM s.r.o. působící v okrese Třebíč na Vysočině.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Moderní hliníkové pergoly s osvětlením a stínící technikou - PERFECT DOOR s.r.o.
Společnost PERFECT DOOR s.r.o. ze Zdib pro Vás postaví moderní, odolné a kvalitní hliníkové pergoly, které budou ozdobou vaší zahrady.
PERFECT DOOR s.r.o. Garážová a průmyslová vrata Praha
Prodej a velkoobchod svařované i bezešvé trubky s příslušenstvím
Svařované i bezešvé trubky můžete zakoupit od ostravské společnosti Mikra Metal s.r.o., která je specialistou na velkoobchodní prodej výrobků z nerezové oceli, které jsou vždy ve špičkové kvalitě.
Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Dřevěná nebo nerezová madla na zábradlí a na zeď
Madla z nerezové oceli nebo madla z rmasivu vhodná na zábradlí nebo k ukotvení ke zdi zakoupíte na e-shopu AndělCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Prodej profilových lišt z masivního dřeva v různých délkách a šířkách
Prodejem profilových lišt v různých délkách a šířkách z masivu, smrku, dubu, buku, jasanu a borovice se na Znojemsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba plechových dílů a konstrukčních prvků od SINOP SMP s.r.o.
Společnost SINOP SMP s.r.o. z okresu České Budějovice se zabývá výrobou plechových dílů a konstrukčních prvků za pomocí moderní technologie CNC strojů.
SINOP SMP s.r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.