Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Ochranu při svařování či obrábění kovů zajistí svařovací clony z PVC pásů a plachty
Výrobu svařovacích clon z PVC pásů a plachet zajistí společnost Portaflex s.r.o., která sídlí v Ostravě. Clony a plachty chrání pracovníky při svařování a obrábění kovů před negativními vlivy.
Portaflex s.r.o.
Prodej hutního materiálu včetně jeho dělení a řezání na míru - ocelové trubky, barevní kovy
GAVENDA s.r.o. je specialistou na prodej hutního materiálu z konstrukčních ocelí s působností v Krnově, Oticích i Ostravě. Také Vám zajistíme spolehlivé dělení a řezání hutního materiálu na míru.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Kompletní služby při výrobě plastových výlisků - kvalitní plastové formy a výlisky od profesionálů
Výrobou plastových forem a plastových výlisků se v Jihomoravském kraji zabývá firma Incot v Podivíně. Jsme specialisté na vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Tkaniny, speciální textilie s povrchovou úpravou, opatřené zátěrem, laminované
Tkaniny a speciální textilie SIGMATEX s povrchovou úpravou prodává firma Alpax. Dodáváme textilie odolávající vysokým teplotám nebo tkaniny opatřené zátěrem nebo laminované hliníkovou fólií a kovem.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Hutní materiál, dělení na pásových pilách a pálení plazmou – komplexní profesionální služby
Na komplexní služby týkající se prodeje hutního materiálu, jeho dělení na pásových pilách nebo na pálení plazmou a laserem se zaměřují odborníci ze společnosti FERRUM s.r.o. z Tábora.
FERRUM s.r.o.
Dřevěné příhradové vazníky pro stavbu střechy domu, haly, altánu - výroba, montáž
Mladá a energická firma ROOFTRUSS se zaměřuje na výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků pro stavbu střechy rodinných domů, hal nebo altánů. Přijedeme za vámi do Ostravy, Olomouce i Brna.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Komponenty pro výrobu řetízků, náušnic, náramků a další bižuterie od P.P. Trading
Společnost pana Ing. Lumíra Palduse P.P. Trading z Jablonce nad Nisou je výrobce a dodavatelem kvalitních komponentů pro tvoření bižuterie.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Příhradové vazníky a střešní konstrukce pro průmyslové a komerční objekty - výroba, montáž
Výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků provádí firma BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vysoce kvalitní vazníky a střešní konstrukce dodáváme pro průmyslové a komerční objekty v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Prodej speciálních ocelových lan DWH Taurus, která se vyznačují vysokou únosností i životností
Specialistou v prodeji a dodávce ocelových lan, i speciálních značky DWH Taurus, je společnost Lano Moravia, s.r.o., kterou najdete v Prostějově. Lana ale dodává po celé České republice.
Lano Moravia, s.r.o.
Poklopy z oceli, nerezu a zinku – zakázková výroba s možností individuálního požadavku na úpravu
Zakázkovou výrobou kvalitních poklopů z oceli, nerezu a zinku s použitím nejen na šachty a studny se zabývá společnost Bulldeck s.r.o., která zajistí i individuální úpravy dle potřeb zákazníků.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě vyrábí širokou řadu vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří. Mezi výrobky také najdete lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Prodej, e-shop - okenní parapety venkovní i vnitřní ve vysoké kvalitě!
E-shop, prodej, dodávka okenní parapety s příslušenstvím, venkovní i vnitřní parapety, vysoce kvalitní produkty nabízí firma iPARAPETY s.r.o., z Brna.
iPARAPETY s.r.o.
Železobetonové prefabrikáty pro samostatné, vícečetné, přízemní a patrové garáže
Plošné železobetonové prefabrikáty pro výstavbu samostatných, vícečetných, přízemních i patrových garáží objednávejte u společnosti Leube Beton s.r.o.
Leube Beton s.r.o.
Spárovky, dveřní vlysy, brikety - výhodný nákup přes eshop
Společnost PODHAJI s.r.o. provozuje eshop, kde výhodně nakoupíte spárovky, dveřní vlysy i brikety. Pro zákazníky z okolí Zlína, Vsetína je možný osobní odběr v Lutonině.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Výroba compoundů plněných skelným vláknem - nová compoundační linka
Ve firmě REMIVA, s.r.o. je nově instalována compoundační linka pro výrobu compoundů plněných skelným vláknem. Volnou kapacitu tedy můžeme nabídnout novým i stálým zákazníkům nejen ve Zlínském kraji.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Výroba průmyslových pružin na zakázku - tlačné, tažné, torzní a ploché
Průmyslové pružiny na zakázku vyrábí a vyvíjí naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Dodáváme tlačné, tažné, torzní, ploché a jiné standardní pružiny různých velikostí.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Textilní a izolační materiály využívané ve stavebnictví a inženýrství
Český výrobce stavebních, průmyslových a zemědělských tkanin a textilií, výroba obalového materiálu využívaného ve stavebnictví nebo zemědělství, česká kvalita stavebních tkanin za nejlepší cenu.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Výroba spárovek, biodesek - celodřevěné masivní desky pro nábytkáře, truhláře, stavebníky
Společnost BRENUS, s.ro. z regionu Zlínský kraj, je výrobce spárovek, biodesek a jiných dřevařských polotovarů. Patří mezi významné dodavatele lepených dřevařských materiálů v ČR.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Zakázková výroba lišt z masivního dřeva, obalované lišty
Zakázkovou výrobou, prodejem a dodávkou dřevěných lišt, lišt z masivního dřeva, obalovaných lišt, drážkovaných lišt či kulatin a hranolů se na Znojemsku zabývá firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.