Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Textilní a izolační materiály využívané ve stavebnictví a inženýrství
Český výrobce stavebních, průmyslových a zemědělských tkanin a textilií, výroba obalového materiálu využívaného ve stavebnictví nebo zemědělství, česká kvalita stavebních tkanin za nejlepší cenu.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Výroba spárovek, biodesek - celodřevěné masivní desky pro nábytkáře, truhláře, stavebníky
Společnost BRENUS, s.ro. z regionu Zlínský kraj, je výrobce spárovek, biodesek a jiných dřevařských polotovarů. Patří mezi významné dodavatele lepených dřevařských materiálů v ČR.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Zakázková výroba lišt z masivního dřeva, obalované lišty
Zakázkovou výrobou, prodejem a dodávkou dřevěných lišt, lišt z masivního dřeva, obalovaných lišt, drážkovaných lišt či kulatin a hranolů se na Znojemsku zabývá firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro - různé rozměry a provedení
Potřebujete dvířka, které budete moci zabudovat přímo do obvodové zdi vašeho domu? Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro nabízí firma Vilém Mach Červený Kostelec.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Zakázková výroba pozinkovaných pororoštů a schodišťových roštů
Výrobou pozinkovaných pororoštů na zakázku v atypických i klasických rozměrech se zabývá firma FERRUM. Zhotovíme i schodišťové rošty.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.
Prodej nerezové oceli, velkoobchod - trubky, plechy, kulatiny
Prodej nerezové oceli realizuje velkoobchod společnosti Mikra Metal s.r.o., kde můžete zakoupit trubky, plechy, kulatiny a spoustu dalších produktů z nerezové oceli.
Ozubená kola z oceli Pardubice – prodej disků přímo ze skladu
Pro své zákazníky nejen z Pardubic zajišťujeme prodej ozubených kol z oceli s nábojem i bez, poskytujeme plný zákaznický servis a dopravu.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Obrábění na CNC strojích - pětiosé a tříosé CNC stroje - kvalitní práce od české firmy
Využijte služeb firmy FORKLIM s.r.o., která sídli nedaleko města Blanska v obci Klepačov a poskytuje obráběcí služby na CNC strojích.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Dřevěné komponenty a soustružené díly, výroba z masivního dřeva
Výrobu kvalitních komponentů a soustružených dílů z masivního dřeva provádí společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. v Bojanovicích nedaleko Znojma.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, betonářské oceli, plechů - zajištěno i řezání materiálu
Společnost DALER STEEL s.r.o. Holešov je velkoobchodní prodejce hutního materiálu ve Zlínském kraji. Na prodej i betonářská ocel, plechy. Zajistí i řezání materiálu dle požadavků.
Výrobce průmyslových pružin - poradenství, technické řešení a podpora
Spolehlivým výrobcem pružin je firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna, která zajišťuje poradenství, technické řešení a podporu v oblasti vývoje a distribuce průmyslových prototypů.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Barevné lamelové clony, PVC pásy - nejširší výběr na českém trhu
Široký sortiment lamelových clon poskytuje eshop společnosti Portaflex. Jejich barevné provedení je vhodné do interiéru k oddělení prostoru pro soukromí nebo pro vizuální doladění firemního image.
Portaflex s.r.o.
Tkaninové kompenzátory-hadicové, přírubové, skládané, membránové
Společnost Macroflex z regionu Zlín dodává tkaninové kompenzátory pro potrubní systémy pro plynná média, v provedení hadicové, skládané, přírubové, membránové.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Kvalitní řeznické prkno - krájecí deska, dřevěné prkénko do kuchyně, gastroprovozu
Firma BRENUS, s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí dřevěné krájecí desky, prkénka do kuchyně - řeznické prkno vhodné na krájení masa v domácnosti i gastroprovozu pořídíte snadno přes eshop.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Zakázková výroba spárovek pro kvalitní nábytek, schodiště i kuchyně z lepených desek
Výrobu spárovek a nábytku z lepených desek realizuje firma PODHAJI s.r.o. specializující se na zakázkovou výrobu. Jsme spolehlivým partnerem kvalitních výrobců schodišť, nábytku i kuchyňských desek.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Výroba barevných plastových uzávěrů na lahve a kanystry
O výrobu a dodávku plastových uzávěrů různých barev na lahve a kanystry pro celou Českou republiku se postará společnost H&P plast, spol. s r.o.
H&P plast, spol. s r.o.
Protiskluzové, voděodolné pásky Vám zajistí bezpečnost na schodech, dlažbě a dalších místech
Prodej protiskluzových voděodolných pásků a čtverců na dlažbu zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém e-shopu. Vybírejte a objednávejte online z více než 80 produktů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Lišty z masivního dřeva, originální vyřezávané lišty - perličkové, vlnité, spirálové
Prodejem a dodávkou lišt z masivního dřeva či originální vyřezávané lišty na brněnsku zakoupíte ve firmě FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Opracování plastů – řezání, frézování a gravírování plastových materiálů
Opracování plastů na zakázku, jako je frézování a gravírování plastových materiálů, ohýbání a řezání laserovým paprskem zajišťuje firma ELVENTA LV s.r.o.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary