Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Vnější parapety Fenorm aluminium - elegance a odolnost od firmy MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o.
Fenorm aluminium přináší řešení vnějších parapetů z taženého hliníku s možností výběru z široké palety odstínů RAL.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Walastic desky podlahové plastové dílce nejen pro průmyslové haly - pokládka i za provozu
Walastic desky jsou zajímavou alternativou podlah pro průmyslové provozy i chemický průmysl. Podlahové plastové dílce lze pokládat za provozu. Kontaktujte firmu PETR´S stavební, inženýrská z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Technické plyny, prodej nových tlakových lahví, výměna prázdných lahví s technickými plyny  za plné – kus za kus
Technické plyny v tlakových lahvích dodává firma MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce. Prodáváme nové tlakové lahve, našim zákazníkům navíc vyměníme prázdné lahve s technickými plyny za lahve plné.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Netkané textilie pro automobilový průmysl – zlepšení akustických vlastností v automotive
Na výrobu a prodej netkaných textilií pro automobilový průmysl a balení s lepšími akustickými vlastnostmi v automotive se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Zakázková výroba a prodej nerezových poklopů - proti tlakové vodě, únikové
Různé varianty nerezových poklopů prodává firma Bulldeck s.r.o. z Hartinkova. K dispozici jsou poklopy únikové, proti tlakové vodě, které standardně vyrábíme do 3 týdnů.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Skelné a polyesterové rohože laminované hliníkovou fólií, parozábrany
Skelné a polyesterové rohože, které jsou laminované hliníkovou fólií a je možné je použít jako účinnou parozábranu, prodává firma ALPAX, s.r.o.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Příslušenství pro ohradníky – zakázková výroba plastových dílů
Na zakázkovou výrobu plastových dílů, lisování komponentů na formách, opracování a dodání kompletního sortimentu příslušenství pro ohradníky se zaměřuje společnost Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav.
Havel - plasty, s.r.o.
Sériové velkokapacitní stříhání netkaných textilií a tkanin na stříhárně Cutter Bullmer
Sériové velkokapacitní stříhání na zakázku zajišťuje firma DISTING s.r.o. Z Dukovan. Na velkokapacitní stříhárně Cutter Bullmer stříháme tkaniny a netkané textilie - materiály dodané zákazníkem.
DISTING s.r.o.
Vstřikování termoplastů - zakázková výroba menších plastových výrobků do 1,2 kg
Vstřikováním termoplastů a zakázkovou výrobou menších plastových výrobků do 1,2 kg v mnoha provedeních na vstřikolisech se zabývá specialisté ze společnosti H&P plast, spol. s r.o. ze Svitav.
H&P plast, spol. s r.o.
Zakázková výroba dřevěných sbíjených příhradových vazníků včetně dopravy a montáže
Dřevěné sbíjené příhradové vazníky pro stavbu střech nebo podkroví na míru vyrábí firma SOVYM z Hlušovic na Olomoucku. Poradíme s výběrem vhodnému typu vazníku pro stavbu, zajistíme dopravu i montáž.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Dodávka hutního materiálu, jako jsou kari sítí i betonářské oceli se zajištěním nakládky i dopravy
Dodávkou hutního materiálu, mezi který patří kari sítí i betonářské oceli zajistí společnost rapid trade s.r.o. působící na Vysočině. Firma se postará i o dělení a ohyby, nakládku a dopravu.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Svařované sítě s čtvercovými a obdélníkovými oky - do betonu, pro kryty, klece a dekorace
Svařované sítě s čtvercovými a obdélníkovými otvory seženete u firmy FESTO-ŠTODT s.r.o., která působí v okolí Šumperka a Olomouce. Svařované sítě se využívají do betonu nebo pro výrobu krytů a klecí.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Ocelové plechy, profilová ocel, tenkostěnné profily, trubky – hutní materiál za příznivé ceny
Firma GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích se zabývá prodejem hutního materiálu. Náš sortiment, jako např. ocelové plechy, profily, trubky a další zakoupíte za příznivé ceny ve městě Opava, Ostrava.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
CNC nástrojárna, speciální designové díly, tvarově náročné dílce převážně z hliníkových slitin
Po České republice realizujeme zakázkovou výrobu speciálních tvarových dílců převážně z hliníkových slitin například pro hydrauliku, elektromotory, laserová měřidla, cyklo či vlaky.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Zakázková výroba svářených atypických výrobků a zařízení
Zakázkovou výrobou z plastů pro soukromníky i velké firmy se zabývá firma MK Plastic-výroba z plastů, s.r.o. z Bludova. Na míru zhotoví svářené atypické plastové výrobky i zařízení.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Netkané textilie pro speciální aplikace – pro potahování, vpichování, při výrobě koberců, kabelů
Na velkoobchodní prodej netkaných textilií pro speciální aplikace jako je například pro potahování, vpichování, při výrobě koberců a kabelů se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Jednoduché plachtové přístřešky - rychlá montáž, odolná ocelová konstrukce
NAUTIG SE Halmont z Jihlavy dodává jednoduché plachtové přístřešky s rychlou montáží, které ochrání Váš majetek proti nepříznivému počasí. Naše haly snadno sestavíte díky odolné ocelové konstrukci.
NAUTIG SE Halmont
Nadzemní stavebnicové poklopy bez nutnosti zapuštění do terénu – kvalita za výhodné ceny
Na zakázkovou výrobu a prodej nadzemních stavebnicových poklopů bez nutnosti zapuštění do terénu a s dodávkou po celé České republice se zaměřuje společnost Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Produkty z nerezové oceli v různých profilech – tyče, úhelníky, dráty z nerezavějící oceli
Nerezovou ocel v různých profilech a variacích materiálů se zlepšenou obrobitelností nebo vysokou odolností dodává firma Valbruna Central Europe s.r.o. z Olomouce.
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc
Výroba a prodej hutního materiálu – jekly, profily, betonářská ocel, trubky, plechy, dráty
Hutní materiál pro stavitelství a strojírenství vyrábí firma Kovovýroba Ing. Vladimír Herůfek z Bořetic. Dodáváme betonářskou ocel, jekly, plechy, trubky, dráty i profily.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Ochranné sloupky proti poškození budov nákladními vozy a manipulační technikou
Protinárazové sloupky, které ochrání budovy, nakládací rampy nebo průmyslová vrata před nárazem nákladních vozů nebo manipulační techniky, instaluje a dodává firma EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty