Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Tvarovka, t-kus opatřená těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou
Tvarovky, t-kus opatřené těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou na zakázku vyrábí firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Těžba dřeva Mladá Boleslav - precizní plnění zakázky
Hledáte firmu s dlouholetou praxí, která včas plní zakázky a má seriózní jednání? Tak to hledáte akciovou společnost Lesy Mladá Boleslav.
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Ekologická likvidace a svoz bioodpadu, dodávka dřevního materiálu, Plzeň, velkokapacitní kontejnery
Společnost Dřevotrans-K provádí ekologickou likvidaci a svoz biodpadu a také dodávky dřevního materiálu jako je biomasa (štěpky, piliny, hobliny, kúra, odřezky) především výrobcům plošných materiálů.
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Chemikálie pro úpravu a čištění odpadních vod a prodej vhodných technických zařízení
SOKOFLOK s.r.o. ze Sokolova se zabývá profesionálními službami v oblasti čištění vody, prodej chemikálií pro čištění vody, doporučení vhodných strojně technických zařízení.
Plechy a svitky válcované za studena, provoz Paskov
Hledáte prověřeného dodavatele nerezových materiálů se sídlem v ČR? Chcete na prvním místě kvalitu, dobře odvedenou práci a příznivou cenu? Naše společnost ITALINOX, s.r.o. je zde přímo pro vás!
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů, uskladnění materiálu ve skladu, Týniště nad Orlicí
IMPEX TB s.r.o. se specializuje na prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů (ocelových, ocelových pozinkovaných a hliníkových). Zabýváme se také uskladněním a dělením na míru.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba, prodej střešních a stěnových trapézových plechů - pro střechy a opláštění fasád
Výrobu a prodej trapézových plechů v mnoha barevných variantách zajistí společnost STATO střechy ze Zlínska. Střešní a stěnové trapézové plechy se hodí na střechy a opláštění fasád budov.
Plnění tlakových nádob technickými plyny a zásobování technickými plyny
Profesionální plnění tlakových nádob technickými plyny, zásobování technickými plyny, dodavatel procesních technologií společnost APT, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Štěrk, písek, kamenivo, struska - prodej stavebního materiálu
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje na Opavsku prodej štěrku, štěrkopísků, písku, zeminy, ornice, drceného kameniva a strusky.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Nabízíme dělení plechů z vlastního materiálu, nebo materiálu zákazníka
Provádíme kvalitní dělení plechů technologií Kjellberg - Výpalky z plechů slouží pro dokonale přesnou výrobu - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Kultivační média Jaroměř, produkty pro mikrobiologické laboratoře a veterinární ústavy
Náš sortiment zahrnuje produkty jak pro oblast klinické humánní mikrobiologie, tak pro oblast hygieny vody a potravin či pro oblast veterinární diagnostiky.
Gabionové ploty, opěrné zdi nebo obklady - moderní konstrukce s kamennou výplní
Společnost GABIONY GROUP, s.r.o. z Prahy působí po celém středočeském kraji a dodává a montuje pro Vás gabionové konstrukce, které lze využít pro opěrné zdi, ploty nebo obklady.
Prodej, řezání a stříhání hutního materiálu vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně
Hutní materiál včetně jeho řezání a stříhání na míru vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně - Železářství Skořepka, s.r.o..
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.