Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Závěsné stříšky s lištou a obloukové stříšky s hliníkovým rámem nad vchodové dveře
Široký sortiment stříšek nad vchodové dveře nakoupíte prostřednictvím e-shopu andel.cz. Najdete zde závěsné stříšky s lištou, ale také obloukové stříšky s hliníkovým rámem.
Anděl CZ, s.r.o.
Dekorační bílý kámen z mramoru  k zahradním úpravám – oblázky  Bianco Carrara
Dekorační bílý kámen z mramoru pro zahradní úpravy a dekoraci objednávejte na e-shopu palivovedrivi-znojmo.cz. Objednat si zde můžete oblázky Bianco Carrara, které Vám dovezeme přímo k Vám domů.
BOŠ spol. s r.o.
Armovna - výroba výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce
Kvalitní výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce seženete od firmy FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic, který má vlastní armovnu a je schopna zajistit výrobu dle přání zákazníka.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Trapézové plechy k zastřešení  zahradních domků, různých přístřešků, domů a hal
V sortimentu naší firmy GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích naleznete trapézové plechy pro různé konstrukce střech či opláštění budov. Prodáváme hutní materiál ve vysoké kvalitě za přijatelné ceny.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Elektromontáže vysokého a nízkého napětí a slaboproudé systémy - České Budějovice
Potřebujete spolehlivé a kvalitní elektromontáže vysokého a nízkého napětí nebo slaboproudé systémy v Českých Budějovicích a okolí?
Zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu
Představujeme Vám společnost STAPI - Stanislav Pípal s.r.o. která se zaměřuje na zastupování a dovoz výrobků zahraničních firem v oblasti strojírenství, elektrotechniky a plastu.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Kačírky – směs omílaného kameniva s různou frakcí a barevností k dekoraci na zahradách
Směs omílaného kameniva – dekorační kačírky v různých frakcích, vhodných k okrasným účelům na zahradách, prodává firma BOŠ, spol. s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Profesionální zakázková výroba plastových a kovových komponentů a jejich dokonalé zpracování – VJB PARTNER s.r.o.
Firma VJB PARTNER s.r.o je specializovaná na zakázkovou výrobu plastových a kovových součástek pro elektrotechnický průmysl, telekomunikace a stavebnictví v Jáchymově.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Impregnace na stavební řezivo Bochemit Dřevosan v interiéru i exteriéru - prodej
Ochraňte dřevo před dřevokazným hmyzem - Bochemit Dřevosan je impregnace na stavební řezivo v interiéru i exteriéru. Zakoupit si ji můžete ve společnosti PROŘEZ v Protějově.
Výroba dřevité vlny Čestice – přírodní obalový, dekorační materiál a podestýlka pod domácí zvířata
Dřevitou vlnu vyrábíme z měkkého smrkového a borového dřeva a je vhodná pro jakoukoliv fixaci či výplň, podestýlka pod domácí zvířat, zateplení psích bud a používá se i ve stavebnictví.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Prodej přírodního kaučuku a latexu - PVultex, Vytex, Reverex
Prodej přírodního kaučuku a latexu v České republice a na Slovensku - PVultex, Vytex, Reverex.
Corrie MacColl Europe B.V. Prodej přírodního kaučuku a latexu
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Závěsné systémy pro garáž a dílnu, závěsné panely, závěsné háky a ostatní závěsné prvky, garážový nábytek, garážová vrata
Společnost TS HOOKS s.r.o. se specializuje na internetový prodej závěsných systému pro Vaši garáž a dílnu, garážového nábytku a garážových vrat.
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.