Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Opracování plastů – řezání, frézování a gravírování plastových materiálů
Opracování plastů na zakázku, jako je frézování a gravírování plastových materiálů, ohýbání a řezání laserovým paprskem zajišťuje firma ELVENTA LV s.r.o.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů, odlitky nejrůznějších tvarů
Slévárna Kolář J., v.o.s. se zabývá výrobou zpracováním odlitků z barevných kovů nejrůznějších tvarů, dle požadavků zákazníka.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Recyklace pěnového polystyrenu do formy regranulátu - Remistyren
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Kroměříž, se zabývá recyklací pěnového polystyrenu do formy regranulátu, který dále prodává pod názvem Remistyren. Všechny dodávané granuláty jsou homogenizovány.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Přejděte od dřevěných palet k plastovým odolným paletám, má to mnoho výhod!
Společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových palet. Přejděte z jednorázových dřevěných na odolné plastové palety s delší životností a vyšší bezpečností při práci.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Motouzy Dvůr Králové nad Labem – pro lisy na kulaté balíky, pevné balení slámy a sena
Pro dokonalé a rychlé balení senáže, sena a slámy dodáváme do zemědělství pevné a vysoce odolné motouzy, jsou odolné i proti UV záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Speciální tlačné, tažné, tvarové a nástrojové pružiny - přímo od výrobce
Speciální tlačné, tažné, tvarové, nástrojové, torzní a jiné pružiny na zakázku pro různá odvětví průmyslu dodává výrobce Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Vstřikování a zpracování plastů, plastové díly, zpracování termoplastů
Vstřikování a zpracování plastů, plastové díly, zpracování termoplastů - kvalitní, rychlé a flexibilní splnění vašich požadavků zajistí firma INCOT v Podivíně.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Kvalitní české spárovky za výhodnou cenu z Moravy - rychlý nákup přes eshop
Kvalitní spárovky napojované, průběžné pořídíte snadno přes eshop firmy BRENUS z Polešovic u Uherského Hradiště. Vybírejte spárovky dubové, bukové, jasanové, javorové i jiných dřevin za výhodnou cenu.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Uhelné sklady - prodej uhlí za špičkové ceny, levné černé i hnědé uhlí v Opavě
Navštivte uhelné sklady od společnosti Andrla CZ s.r.o. v Opavě, kde prodáváme hnědé i černé uhlí za špičkové ceny. Napytlovat si můžete libovolné množství.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Hliníkové plechy, svitky - velkoobchodní prodej s individuálním přístupem
Velkoobchodní prodej hliníkových plechů a svitků s individuálním přístupem realizuje společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje kromě hliníku také na nerezové produkty.
Značkovací barvy a spreje na podlahové značení, lesnické i reflexní - e-shop - velký výběr
Firma KRIŽAN, s.r.o. Vám přináší velký výběr z bezpečnostního značení. Na našem e-shopu najdete mino jiné značkovací barvy a spreje na podlahové značení, reflexní i lesnické spreje a mnoho dalších.
KRIŽAN, s.r.o.
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Výroba horkých obalovaných asfaltových směsí, prodej asfaltový beton, obalované kamenivo
Výrobu horkých obalovaných asfaltových směsí a prodej asfaltového betonu i obalovaného kameniva zajišťuje Obalovna Ostrava s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby horkých asfaltových směsí.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků pro nové střechy rodinných domů
Výrobou a montáží kvalitních dřevěných příhradových vazníků pro střechy rodinných domů se zabývá firma BAST CZ s.r.o., sídlící v Kuřimi u Brna. Zajistíme dodávku vazníků po celé České republice.
BAST CZ s.r.o.
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Vzdělávací herní prvky na dětská hřiště - venkovní dřevěné pexeso
Dřevěná výuková či herní venkovní pexesa vhodné pro umístění na dětská hřiště vyrábí a dodává firma Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků