CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Prodej traktorů, zemědělských strojů a techniky - nakladače, mlátičky
Prodej traktorů, nakladačů, mlátiček, sklizňová technika, secí stroje a další zemědělské stroje a technika od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Tiskárny pro průmyslové značení, pro potravinářský průmysl
Tiskárny pro průmyslové značení, pro potravinářský a nápojářský průmysl, snadný tisk etiket a čárových kódů od firmy BOTTLING PRINTING s.r.o. v Mikulově.
Prodej, opravy a servis vinařské technologie, technika pro výrobu vín
Prodej, opravy a servis vinařské technologie, technika pro výrobu vín, nádoby na víno, odpařovací zařízení, filtrace od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Vyvažování rotorů na špičkových strojích, čistění turbodmychadel
čistění turbodmychadel, vyvažování rotorů na stroji TBcomfort a TBsonio, elektronické regulace turbodmychadel to vše zajistí firma TURBO Moravia s.r.o.
Potiskovací systémy, inkjet tiskárny, tiskárny etiket, aplikátory etiket
Digitální potiskovací systémy, inkjet tiskárny, tiskárny etiket, aplikátory etiket, laserový tisk, značení a kódování výrobků od firmy BOTTLING PRINTING s.r.o. v Mikulově.
Ink jet tiskárny, moderní technologie pro tisk průmyslového značení
Ink jet tiskárny, moderní technologie pro tisk průmyslového značení a kódování, pro potravinářský a nápojářský průmysl, tisk etiket, čárových kódů od firmy BOTTLING PRINTING s.r.o. v Mikulově
Zpracování biomasy, technologie pro zpracování krmných směsí
Česká společnost s mezinárodní působností AGROING BRNO s.r.o. zajistí dodávku a prodej speciálních technologií pro zpracování krmných směsí a biomasy.
AGROING BRNO s.r.o.
Vinařská technologie - filtrace, řízené kvašení, skladování vína
Vinařská technologie - filtrace, řízené kvašení, nádoby, příjmové linky, skladování vína od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Zemědělská technika - zemědělské stroje a příslušenství pro zemědělce, farmáře a vinaře
Spolehlivou zemědělskou techniku a příslušenství pro zemědělce, farmáře a vinaře prodává firma Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Plnící zařízení, plničky, vinařské potřeby a technologie
Plnící zařízení, plničky, automatické a poloautomatické plničky, vinařské potřeby a technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Zemědělská technika, zemědělské stroje - prodej a servis
Zemědělská technika, zemědělské stroje světových výrobců - prodej a servis zemědělské technologie od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Přisávací šrotovníky, linky na výrobu pelet, mobilní pneumatické dopravníky
přisávací šrotovník, linky na výrobu pelet, míchačky, sušárny obilovin, mobilní pneumatické dopravníky to vše a další najdete u firmy AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky Vojkovice, Jihomoravský kraj
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky, velkoobchod s vinařskou technikou, kompletní sortiment nápojové technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích v Jihomoravském kraji.
Zahradní nářadí pro zahrádkáře je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop Židlochovice
Zahradní nářadí pro zahrádkáře, zahradníky a kutily je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop od firmy Ing. Vladimír Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Barvící pásky pro tiskárny čárového kódu, tiskárny čárových kódů Praha
automatická identifikace, parkovací a docházkové systémy, tiskárny čárového kódů, snímače, čtečky, náhradní díly, příslušenství, turnikety, závory
Prodej - plazmové řezačky určené pro řezání všech elektricky vodivých materiálů
Plazmové řezačky určeny pro řezání všech elektricky vodivých materiálů tenkým plazmovým paprskem dodává firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Montáž technologií a zařízení v provozech Jihomoravský kraj, Kyjov -  v oblastech potravinářství, energetika, ekologie.
Montáž technologií a zařízení v provozech - v oblastech potravinářství, energetika, strojírenství, ekologie od jihomoravské společnosti Metall Kyjov spol, s.r.o.- kvalitní a dlouholetá praxe v oboru.
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet-peletizační lis, lisování pelet
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet, peletizační lis, stroje na výrobu a lisování pelet a granulí od firmy Kovo Novák Jan Novák.
Dřevoobráběcí stroje
DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CASOLIN Formátovací pily; Spodní frézky; Protahovačky; Srovnávačky; Kombinované stroje; Dýhovací lisy; Lamelové lisy; Rámové lisy; Čtyřstranné frézk; Širokopásové brusky.
Prodej, servis a opravy zahradní techniky a příslušenství Znojmo
Sháníte-li kvalitního prodejce zahradní techniky nebo jen její servis, či opravu, obraťte se na firmu Agroservis Holý se sídlem v Moravkém Krumlově.
Montáže, demontáže technologií Kyjov
Potřebujete provést montáž nebo demontáž technologických zařízení? Pak neváhejte a obraťte se na METALL Kyjov, spol. s r.o.! Montujeme a domontujeme technologie v potravinářství, energetice, strojírenství i ekologie. Naše společnost nabízí dlouholeté zkušenosti v oblasti: -vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a ...
Dodávka pneumatických lisů na víno pro produkci vín prvotřídní kvality
Pokud chcete produkovat víno prvotřídní kvality, obraťte se na UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Ta dodává pneumatické lisy. Víno vyžaduje ve fázi lisování hroznů precizní a šetrné provedení.
Pivovarská technologie, zařízení pro minipivovary Brno
Potřebujete nakoupit zařízení a vybavit váš pivovar? Hledáte firmu, která nabízí pivovarské technologie? Jihomoravská společnost NEREZ Blučina, s.r.o. se sídlem v Blučině v blízkosti města Brna se již téměř 25 let zabývá výrobou a dodávkami pivovarských technologií a zařízení pro minipivovary. Vyrábíme zařízení vhodná pro minipivovary i velké ...
Vinařské zařízení Blučina, Brno
Chcete si nechat vyrobit kvalitní vinařské potřeby a stroje? Sháníte firmu, která se zabývá výrobou kvalitního vinařského zařízení? Společnost NEREZ Blučina, s.r.o.se sídlem v obci Blučina v blízkosti města Brna se zabývá výrobou vinařského zařízení technologii pro vinaře. Naše společnost NEREZ Blučina, s.r.o. nabízí výrobu vinařských ...