CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin třeba do průtažných fólií zajistí v Brně firma UNIPROX, spol. s r.o.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Hygienické balení potravin - profesionální a hygienické balení potravin do fólií
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje balící stroje a techniku pro hygienické balení potravin, stroje pro zpracování masa, balení ryb, sýrů, drůbeže, ovoce, zeleniny, cukrovinek, pečiva.
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Uchopovací systémy - lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty
Světový leader pro upínací techniku a uchopovací systémy, společnost Schunk Intec s.r.o. sídlící v Brně., vyrábí lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty.
Opravy a repase svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů nástrojů
Repasí upínací techniky pro strojírenské firmy, repasí svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů se zabývá firma Schunk Intec s.r.o., z Brna.
Přenosné chladící a výčepní zařízení - prodej, pronájem na doporučení a montáž
Veškeré vybavení pro čepování nápojů dodává firma VITOKONEX, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž, sanitaci, servis, prodej a pronájem přenosných, chladících a výčepních zařízení na doporučení.
Vinařské potřeby, technologie a stroje i pro malého vinaře na jednom místě - prodej
Kompletní vybavení vinařských potřeb, technologií a strojů si vyberete ve Vojkovicích u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - vše pro vaše vaše vinařství a vinný sklep naleznete na jednom místě !
Systémy upínání nástrojů, upínací technika, čelisti - prodej a dodávka
Dodávkou a prodejem systémů upínání nástrojů a upínací techniky se zabývá společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně. V široké nabídce naleznete čelisti, sklíčidla i magnetické desky.
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie, etiketovací stroje, chlazení, čerpadla, kompresory, lisy, plnící stoje, mlýnkoodzrňovače a jiné od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Technologie, zařízení pro řízené kvašení vína, moštu – dodávka, servis, montáž
Prodejem a dodávkou technologií pro řízené kvašení vína a moštu se zabývá firma Ráj gastronomie cz. Zajišťujeme také montáž a odborný servis na námi dodávané zařízení pro kvašení vína a moštu.
Ráj Gastronomie.cz
Dojící stroje, dojírny, konvenční a robotické dojení
Kruhové paralelní dojírny, rybinové dojírny a paralelní dojírny ideální pro krávy, kozy a ovce, velbloudy či bizony od společnosti Fullwood Packo CS s.r.o. z Brna.
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou Vojkovice u Brna
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou, hydraulické a ruční lisy, vinařské potřeby od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích u Brna.
Upínací technika - manuální, silová sklíčidla - výroba, dodávka
V oblasti upínací techniky patří firma Schunk Intec s.r.o. z Brna ke světové špičce. Vyrábí a dodává upínací techniku, jako jsou manuální a silová sklíčidla a další upínací systémy.
Zpracování hroznů - vinařské technologie, mlýnkoodzrňovač Vojkovice
Zpracování hroznů - vinařské technologie, vinařské potřeby mlýnkoodzrňovač od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích - obchod se zbožím pro Vaše vinařství.
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronická 5prstá uchopovací ruka
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronickou 5prstou uchopovací ruku vyrábí společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně.