CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Prodej strojů na zpracování obilovin – aspiratéry, kontejnery na sypké hmoty
Výrobou a prodejem strojů a technologií sloužících ke zpracování obilovin, jako jsou aspiratéry a kontejnery na sypké hmoty, se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Obraťte se na nás ohledně instalací kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva, Česká republika
Nechte si zrealizovat instalaci kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva od společnosti SD install se sídlem v České republice, která se touto činností zabývá.
SD Install Gustav Schuh
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou - výrobce nových tryskacích strojů
Jsme společnost OTECO CZ, spol. s .r.o. a v České republice dodáváme průběžná pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou. Pořiďte si nové tryskací stroje přímo od výrobce a neprohloupíte.
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl a etiketovačky na láhve jejich výrobu, montáž a servis pro Vás poskytuje firma Vladimír Jarůšek z Mikulova.
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
instalace třídících,balících zařízení na zpracování dřeva
Komplexní služby zaměřující se na instalace třídících, balících zařízení na zpracování dřeva poskytuje v prvotřídní kvalitě společnost SD Install. Působíme po celé Evropě.
SD Install Gustav Schuh
Průmyslová instalace a montáž třídící linky na prkna a trámy
Specialistou na kompletní průmyslovou instalaci třídící linky na prkna a trámy je společnost SD Install ze Znojma. Máme bohaté zkušenosti s montáží dřevozpracujících linek.
SD Install Gustav Schuh