CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Vinařské potřeby a nápojová technika - vše pro výrobu vína na jednom místě
Vinařské potřeby a nápojovou techniku si vyberete ve Vojkovicích nad Svratkou u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - u nás naleznete vše pro výrobu vína na jednom místě.
Vinařské technologie na zpracování hroznů -  etiketovací stroje, pneumatické lisy, mlýnkoodzrňovače
Vinařské technologie jsou nezbytnou součástí jak pro malého vinaře, tak pro vinařské a nápojářské společnosti. Ve firmě ZAMMA-SUDY si vyberete etiketovací stroje, pneumatické lisy i mlýnkoodzrňovače.
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Zemědělská technika CLAAS a VÄDERSTAD, prodej nových i použitých strojů pro zemědělce
Zcela nové i použité zemědělské stroje různých značek naleznete u zkušeného prodejce AGRI-TECH s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna. Ochotně Vám poradíme s výběrem té správné zemědělské techniky
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Drticí a třídicí technika pro kamenolomy, prodej a zaškolení
Průmyslová technika pro kamenolomy, mobilní a stabilní drticí a třídicí stroje, výkonné a spolehlivé strojní vybavení do těžkých provozů dodává Údržbářský servis Luleč s.r.o.
Zpracování hroznů - mechanické oddělení stopky od bobule hroznu
Kvalitní nerezové mlynkoodstopkovače, které slouží k oddělení stopky od bobule hroznu pro Vás poskytuje hodonínská firma UNICOM SERIVS spol. s.r.o., který vyrábí technologie pro potravinářský průmysl.
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství - nerezové nádrže
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství vám dodá firma UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Zabýváme se výrobou nerezových nádrží a dodáváme kompletní vybavení pro zpracování hroznů.
Vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů - technologie pro vinaře
Moderní technologie pro vinaře vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní vinifikátory s pneumatickým pístem k fermentaci hroznů.
Průmyslové značení výrobků - tisk etiket a štítků
Rychlé, čitelné a odolné značení výrobků a součástek Vám pomocí průmyslového značení, tisku etiket a štítků i celých značících linek zajistí společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. z Moravy.
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní, drticí a třídicí lžíce renomovaného výrobce společnosti MB Crusher nabízí firma RENOMAG spol. s r.o.
Dodavatel demoliční koule pro kamenolomy
Dodavatel demoliční koule firma RENOMAG spol. s r.o., které pomáhají snižovat celkové provozní a výrobní náklady v kamenolomech.
Technologie pro zpracování biomasy - šrotovníky, sušárny a technologie k výrobě pelet
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje nejen technologii k zpracování obilovin, ale také se zabývá zpracováním biomasy pomocí šrotovníků, sušáren či technologických strojů k výrobě pelet.
AGROING BRNO s.r.o.
Výroba nerezových nádrží - kvalitní technologie pro vinaře
Výrobou nerezových nádrží se zabývá společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává špičkové technologie pro vinaře. Uskladněte s námi víno kvalitně!
Výroba nerezových nádob, nádrže, tanky a vinifikátory
Moderní nerezové nádoby pro výrobu a uskladnění vín vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní nádrže, tanky, pneumatické lisy i vinifikátory.
Vevařovací dřezy Brno – široká nabídka rozměrů
Brněnská pobočka společnosti ITALINOX, s.r.o. nabízí širokou nabídku vyvařovacích dřezů různých rozměrů, které jsou nepostradatelné jak v restauracích, barech, kuchyních, tak i pro vědecká pracoviště.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Velkoobchod, prodej výtahů - osobní, nákladní, domácí a autovýtahy
osobní, nákladní, domácí výtahy, autovýtahy, agregáty s elektromagnetickými ventily, kabiny - dle přání zákazníka, velkoobchodní prodej
Balicí stroje do teplem smrštitelné, průtažné folie pro balení porcí čerstvých potravin
Stroje na balení čerstvých potravin Vám zajistí firma UNIPROX s.r.o v Brně. Naleznete zde mnoho možností balení čerstvých potravin, sýrů, ryb i zeleniny. Výběr je jen na Vás.
Technologie na výrobu vína - vinařská technika, technika do vinohradů
Technologie na výrobu vína - vinařská technika, technika do vinohradů a sadů, agro bazar a servis vinařských strojů od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Prodej a servis zemědělské techniky pro vinařské a zemědělské účely, obdělávaní a kypření půdy
Zemědělskou techniku, stroje pro vinařství a zemědělské využití, to vše Vám zajistí hodonínská firma HM s.r.o., která je odborníkem na zemědělskou produkci
Prodej techniky do vinic a sadů - stroje na sklizeň hroznů, speciální traktor do sadů a vinic
Prodej techniky do vinic a sadů - stroje na sklizeň hroznů, speciální traktor do sadů a vinic, stroje pro zelené práce ve vinicích od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Stroje na rychlé a přesné zpracování mraženého i čerstvého masa
Vysoce kvalitní porcovací a řezací stroje na maso, které jsou nepostradatelné pro Váš provoz Vám zajistí firma UNIPROX s.r.o v Brně.
Servis, opravy, prodej, dodávka zahradní a lesní technika
Prodej, dodávku, servis a opravy zahradní a lesní techniky - komunální techniky a ručního elektrického nářadí, pil, sekaček zajišťuje firma Agroservis Holý v oblasti Miroslavi a okolí.
Výroba, prodej, servis, instalace vakuových pump, systémů, autorizovaný servis
Prodej, servis, instalace vakuových pump, vakuových systémů. Autorizovaný servis pro celou ČR provádí specialista v oboru firma Busch Vakuum s.r.o., z Brna.