CZ.TECH Čelákovice, a.s.

Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Technologie a zařízení robotického lakování – inovace procesu u práškových i mokrých barev
Specialisty na technologie a zařízení robotického lakování a inovace v procesu lakování práškových i mokrých barev jsou pracovníci ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Servisní a montážní práce v cementárenském a vápenickém průmyslu
Společnost MELKOV, s.r.o. se věnuje servisním a montážním pracím v cementárenském a vápenickém průmyslu.
MELKOV, s.r.o.
Modernizace a generální opravy, servis a rekonstrukce obráběcích strojů
Modernizace, generální opravy a rekonstrukce obráběcích a tvářecích strojů provádí společnost VTL Blansko, a.s.. Servis provádíme rychle ve vysoké kvalitě a efektivně.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Výroba a prodej granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon
Výrobu granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon, šrotovníků a dalších technologických linek zajistí firma AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Samochodné štěpkovače, štěpkovací stroje s vlastním pohonem - prodej
Samochodné štěpkovače nebo-li štěpkovací stroje s vlastním pohonem pro štěpkování dřevní hmoty zakoupíte u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích na jižní Moravě.
GreenMech, s.r.o.
Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Svislé soustruhy VTLD – výroba na zakázku včetně dodávky, montáže a servisu
Svislé soustruhy VTLD s pevným rámem nebo pojízdným protálem na zakázku vyrobí, dodá a namontuje a uvede do provozu firma VTL Blansko, a.s. Zajišťujeme i servis svislých soustruhů.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy
Moderní skladovací, čistící a sušící technologie naleznete u společnosti AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy.
AGROING BRNO s.r.o.
Štěpkovače za traktor pro likvidaci dřeva - prodej a výroba
Kvalitní štěpkovače za traktor pro likvidaci dřevafirmy seženete u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích nedaleko Břeclavi. S jejich výrobou a prodejem mají již bohaté zkušenosti.
GreenMech, s.r.o.
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor - prodej
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor pro likvidaci zeleného odpadu Vám poskytne firma GreenMech, s.r.o. v Bořeticích u Břeclavi.
GreenMech, s.r.o.
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Průmyslové šicí stroje pro šití obuvi, výrobu kožené galanterie, sloupové šicí stroje
Jednojehlové a dvoujehlové sloupové a ploché šicí stroje té nejvyšší kvality výhodně pořídíte u prosperující společnosti s velkým inovačním potenciálem MINERVA BOSKOVICE, a.s.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Pravidelný servis a údržba výrobních linek v dřevozpracujícím průmyslu
O opravy a údržbu dřevozpracujících technologií se postará firma SD Install ze Znojma. Provádíme pravidelný servis výrobních linek v dřevoprůmyslu.
SD Install Gustav Schuh
Speciální průmyslové šicí stroje pro zpracování kůže – výroba, prodej, servis
Výrobu, prodej a servis speciálních průmyslových šicích strojů pro zpracování kůže zajišťuje společnost MINERVA BOSKOVICE, a.s. MINERVA, to jsou šicí stroje, na které se můžete spolehnout.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Dodávka, montáž, oprava, servis, bazar hydraulických čel a plošin Brno
Společnost CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o. nabízí dodávku, montáž, opravu a prodej použitých hydraulických čel a plošin.
Výrobce technologií na zpracování obilovin
Společnost Haiva se sídlem v Tasovicích se zabývá výrobou technologií na zpracování obilovin, zahrnuje také dopravu, čištění, sušení a uskladnění osiv, luštěnin a dalších produktů.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Etiketovací stroje a plnící stroje - výroba a výměna dílů při změně výrobního procesu
Společnost Vladimíra Jarůška z Mikulova poskytuje kompletní služby pro nápojářský a pivovarský průmysl, ke kterým patří i výroba a výměna dílů pří změně výrobního procesu u výrobků.
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment