Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výroba a opravy cukrovarnického zařízení
Výroba a opravy cukrovarnického zařízení je jedna z našich činností. Cukrovarnické zařízení nejen vyrábíme, ale dokážeme odborně i opravit. Na základě konkrétních požadavků zákazníka poskytneme poradenství a informace včetně cenové nabídky, navrhneme konstrukční zpracování, zajistíme výrobu i atypického zařízení a případnou montáž včetně ...
Zemědělské stroje Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače Praha
Na český trh dodáváme ty nejlepší zemědělské stroje značky Caterpillar, teleskopické manipulátory či čelní kolové nakladače a smykem řízené nakladače značky Cat .
Kvalitní hydraulické systémy s českou tradicí - projektování, výroba, montáž
Najít kvalitního a spolehlivého partnera v oblasti strojírenství a hydraulických systémů nemusí být snadné, obzvláště pokud se chcete pohybovat pouze na českém trhu.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Dovoz a prodej zemědělské techniky a traktorů Ursus
Traktory Ursus a zemědělské stroje dováží a prodává společnost Bárny agro s.r.o. Nabízíme bohatý sortiment kvalitní zemědělské techniky, strojů pro zpracování půdy a traktorů za výhodné ceny.
Vysokotlaké hadice a hydraulické agregáty Bílina - hydraulické výrobky
Konstruujeme, vyrábíme a montujeme vysokotlaké hadice a další hydraulické výrobky, jako jsou agregáty, válce a pohony pro Vaši firmu.
Výroba a montáž hydraulických válců, hadic, pohonů, agregátů a další výrobky
Specialista na hydraulické systémy, zabýváme se jimi již od roku 1993, poradíme si tak s jejich projekcí, výrobou i montáží. Nabízíme ale i kvalitní hydraulické válce, hadice, agregáty či pohony.
Modernizace staršího, obráběcího stroje, centra, soustruhu
Společnost BOSTEC provádí modernizace u staršího obráběcího stroje, centra, soustruhu, seřízení na jiné technologie. Působíme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje - pro sekací stroje, brány, smyky
Společnost AGROZEM Opava s.r.o. se zabývá prodejem náhradních dílů na zemědělské stroje. Naleznete u nás komponenty na sekací stroje, brány, smyky, postřikovače, obraceče a rozmetadla.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Velkoobchodní prodej soustružnických nástrojů pro strojírenství
Obráběcí nástroje pro strojírenskou výrobu Vám dodá firma NESKAN, s.r.o., Mariánské Lázně. Nabízíme komplexní služby pro strojní obrábění, poradenství, návrh řešení a dodání soustružnického nástroje.
Mobilní lis na armování hadic
Mobilní lis na armování hadic od firmy Kovaz splní vaše očekávání. Armování hadic mobilním lisem ještě nebylo nikdy snazší! Správná výztuž hadic zaručí dokonalé a snadné používání. Jednoduše toho docílíte přenosným a nenáročným mobilním lisem na výrobu hadic s koncovkami. Mobilní lis najde své uplatnění v opravnách nebo dílnách. ...
Svařovací zařízení Fronius pro strojírenský i automobilový průmysl - výrobky rakouské firmy FRONIUS
Hledáte do vaší výroby spolehlivé svařovací zařízení, vhodné pro robotické svařování? Spolehněte se na Fronius! V Blumenbecker Prag se dlouhodobě věnujeme robotickým svařovacím zařízením.
Diamantové brusné kotouče, 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky
Firma Stroje JMK Kroměříž je zkušený dodavatel strojů pro broušení a speciálních strojů. Dodáme 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky i diamantové brusné kotouče.
Horizontální pásové sušičky obilí suší ekonomicky a efektivně
CIMBRIA HMD je specialistou na horizontální pásové sušičky obilí, které zajistí ekonomické a efektivní sušení. Sušení je stále nejčastějším způsobem zpracování zemědělských surovin, které chceme dlouho uchovat. Pokud i vy hledáte ideální nástroj pro sušení rostlin či obilí, obraťte se na společnost CIMBRIA HMD. Nabízíme vám horizontální pásové ...
Servis hydraulických a pneumatických strojů, prodej náhradních dílů
Hydraulické a pneumatické stroje Vám opraví firma Miroslav Zejda z Vrutic, a to včetně prodeje náhradních dílů. Vyrábíme hydraulické a pneumatické agregáty a stroje na zakázku.
Průmyslová automatizace -  nejmodernější komplexní řešení na klíč
Díky našim zkušenostem a know-how jsme Vám schopni sestavit řešení průmyslové automatizace - řídicí systémy nejen pro malé budovy ale i pro velké dopravní stavby a průmysl.
Navštivte zcela nové stránky firmy Pekass - prodej nové a bazarové zemědělské techniky
Vítají Vás nové stránky firmy Pekass - prodej nové a bazarové zemědělské techniky, registrací si usnadníte cestu k lepším službám prodeje a servisu - náhradní díly pro stroje JCB.
Dřevoobráběcí stroje
DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CASOLIN Formátovací pily; Spodní frézky; Protahovačky; Srovnávačky; Kombinované stroje; Dýhovací lisy; Lamelové lisy; Rámové lisy; Čtyřstranné frézk; Širokopásové brusky.
Technologické zařízení pro potravinářský a chemický průmysl
Technologické zařízení pro potravinářský a chemický průmysl vyrobíme, opravujeme a dodáváme zákazníkovi dle přání na klíč. Technologické zařízení Vám nejen vyrobíme, ale poskytujeme i poradenství, vytvoříme cenovou nabídku, konstrukčně zpracujeme, umíme vyrobit i atypické zařízení. Ve finále zajistíme případnou montáže a dopravu na místo ...
Polygrafický materiál a zboží jediným kliknutím až k vám do firmy
Firma TFP universal se zabývá dovozem, distribucí a prodejem spotřebního zboží, zařízení a materiálů pro polygrafický i jiný průmysl a prodává ho také prostřednictvím eshopu.
Servis hydraulických zařízení, odtahových a montážních plošin Praha
Provádíme servis hydraulických zařízení a také odtahových a montážních plošin. Naší dílnu naleznete na Praze 10. Nejen auta, ale i hydraulická zařízení, odtahové a montážní plošiny potřebují pravidelný servis a péči, která je potřebná k tomu, aby všechny tyto stroje šlapaly jako hodinky. Pravidelný servis Vám zaručí nejen správné fungování, ...
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Prodej, servis a opravy zahradní techniky a příslušenství Znojmo
Sháníte-li kvalitního prodejce zahradní techniky nebo jen její servis, či opravu, obraťte se na firmu Agroservis Holý se sídlem v Moravkém Krumlově.
Náhradní díly pro hydraulické jeřáby i nosiče kontejnerů - Praha
Pokud správně funguje, slouží jako dobrý sluha. Horší to ale je, když se vymkne kontrole. Řeč je o hydraulice - hydraulických jeřábech nebo třeba nosičích kontejnerů. Nepodceňujte stav hydrauliky vašich zařízení a přivolejte na pomoc odborníky. Najdete je ve společnosti CH+S SERVIS, která se zabývá servisem hydraulických zařízení a prodejem ...
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Montáže, demontáže technologií Kyjov
Potřebujete provést montáž nebo demontáž technologických zařízení? Pak neváhejte a obraťte se na METALL Kyjov, spol. s r.o.! Montujeme a domontujeme technologie v potravinářství, energetice, strojírenství i ekologie. Naše společnost nabízí dlouholeté zkušenosti v oblasti: -vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a ...