Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Hydraulické agregáty a mini agregáty pro průmysl, výroba a konstrukce
Hydraulické agregáty a mini agregáty od společnosti CHARVÁT HYKOM s.r.o. se charakterizují vysokou kvalitou a spolehlivostí ve všech odvětvích průmyslové činnosti.
CHARVÁT HYKOM s.r.o. hydraulické agregát
Návěsy a vlečky za traktor, malotraktor, mulčovače INO - výroba a prodej
Návěsy a vlečky za traktor i malotraktor, také mulčovače INO vyrábí a prodává ve Zlínském kraji REHOS Babice. Využijte našeho širokého sortimentu, návěsy jsou k dostání v různých typech provedení.
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy klasickou technologií pořezu na ostro nebo zpátkováním. Litinová konstrukce rámové pily RH 60 zaručuje vysokou stabilitu při zpracování dřeva. Rámová pila RH 60 je určena pro střední a vysokokapacitní provozy. má otevírací přední i zadní vrata s horními válci pro snadný přístup k ...
Travní traktor
Travní traktory za velice zajímavé ceny. Máme travní traktory jak s bočním výhozem tak se sběrem do koše. Zaměřujeme se na prodej značek MTD, Yard-Man a Cub Cadet kde se snažíme mít veškerý sortiment stále skladem. Jelikož vozíme všechny traktůrky osobně až k zákazníkovi tak víme o těchto strojích absolutně vše. Pokud máte zájem o zahradní traktor ...
Robotizovaná pracoviště Chrudim - technologie robotů pro velké i malé firmy
Robotizované pracoviště TMT a.s. Chrudim pro snadnou a přesnou manipulaci a paletizaci zboží.
Robotické buňky vyrábíme na klíč Praha - plně se přizpůsobíme vašim požadavkům a potřebám firmy
Robotika je v dnešní době již běžnou součástí výroby. Robotické buňky jsou přesné, rychlé, ekonomicky výhodné a zastanou celou řadu funkcí. Myslíte si, že by i vám robotické buňky mohly pomoci?
Plnící zařízení, plničky, vinařské potřeby a technologie
Plnící zařízení, plničky, automatické a poloautomatické plničky, vinařské potřeby a technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Zemědělská technika, zemědělské stroje - prodej a servis
Zemědělská technika, zemědělské stroje světových výrobců - prodej a servis zemědělské technologie od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Prodej traktorů, zemědělské a sklizňové techniky a mechanizace
Traktory, zemědělskou a sklizňovou techniku či stroje pro aplikaci a transport kejdy značek CLAAS, VÄDERSTAD a ZUNHAMMER zakoupíte u firmy AgriMachines SE se sídlem v Hustopečích u Brna.
Univerzální systémy a roboty s nízkou hmotností od firmy Universal Robots
Průmyslová robotická ramena – kooperativní roboty, EXACTEC - distribuce robotů pro celou Českou republiku – usnadnění těžké a přesné práce nejen ve výrobě nebo montáži
Pneumatické, hydraulické nářadí a speciální stroje, zvedací zařízení
PD profi, s.r.o. se sídlem v Ostravě vyrábí, prodává a opravuje pneumatické, hydraulické nářadí, speciální stroje používané v prostředí s nebezpečím výbuchu.
Přisávací šrotovníky, linky na výrobu pelet, mobilní pneumatické dopravníky
přisávací šrotovník, linky na výrobu pelet, míchačky, sušárny obilovin, mobilní pneumatické dopravníky to vše a další najdete u firmy AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Kompletace odstředivkových stanic, opravy a renovace dílů odstředivek
Zajišťujeme kompletní opravy a renovace dílů odstředivek a kompletace odstředivkových stanic, spolu s různorodým poradenstvím a pomocí.
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky Vojkovice, Jihomoravský kraj
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky, velkoobchod s vinařskou technikou, kompletní sortiment nápojové technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích v Jihomoravském kraji.
Zahradní nářadí pro zahrádkáře je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop Židlochovice
Zahradní nářadí pro zahrádkáře, zahradníky a kutily je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop od firmy Ing. Vladimír Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Opravy, repase zemědělských strojů, výměníků
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták u Zlína dělá repase, opravy zemědělských strojů, výměníků tepla. Středisko autoagregátů dodá náhradní díly zejména pro Tatra, Liaz, Avia.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Drobné i generální opravy traktorů ZETOR Velim
Opravy traktorů ZETOR Velim i další zemědělské techniky vám nabízíme v záruční době i po ní.
Pneuservis pro zemědělské stroje, agroindustriální a zemědělské pneumatiky
V Pneuservisu Bajer Nětčice řešíme opravy u traktorů, kombajnů a pro jiné zemědělské stroje. Prodáváme agroindustriální a zemědělské pneumatiky. Klienty máme v regionu Kroměříž, Zlín, Přerov.
Hydraulické zařízení - odborný servis Praha - rychlé vyřízení vaší objednávky
Možná si to často ani neuvědomujeme, ale hydraulická zařízení nám v mnohém usnadňují život. Hydraulické jeřáby pomohou s nakládkou těžkých břemen.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 nabízí firma Kovaz – výrobce hydrauliky a pneumatiky. Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 provádí naprosto spolehlivě kontrolu tlaku v hydraulických akumulátorech dostupných na trhu. Hledáte spolehlivé a kvalitní plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory? Potřebujete mít ...
PEKASS - to je kvalitní technika i agrobazar
Kvalitní a osvědčený agrobazar spolu se zemědělskou technikou objevíte ve firmě PEKASS. Kvalitní technika je základ pro perfektní podnikání v oboru zemědělství. Pod červeným logem PEKASS najdete dovětek zemědělská, komunální a silniční technika. Společnost s více než 20-letou tradicí na trhu, dodává pro zemědělce špičkové traktory a zemědělské ...
Sušárna těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva, krmiv-univerzální použití
Teplovzdušná sušárna EST od firmy KONEL Zlín má univerzální použití, vhodná je pro sušní těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva i krmiv.
Barvící pásky pro tiskárny čárového kódu, tiskárny čárových kódů Praha
automatická identifikace, parkovací a docházkové systémy, tiskárny čárového kódů, snímače, čtečky, náhradní díly, příslušenství, turnikety, závory