Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Vytvrzovací zařízení pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk, do tiskových strojů
Společnost KVE-mont z okresu Zlín dodává speciální vytvrzovací zařízení do tiskových strojů - pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk.
Prodej - plazmové řezačky určené pro řezání všech elektricky vodivých materiálů
Plazmové řezačky určeny pro řezání všech elektricky vodivých materiálů tenkým plazmovým paprskem dodává firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Montáž technologií a zařízení v provozech Jihomoravský kraj, Kyjov -  v oblastech potravinářství, energetika, ekologie.
Montáž technologií a zařízení v provozech - v oblastech potravinářství, energetika, strojírenství, ekologie od jihomoravské společnosti Metall Kyjov spol, s.r.o.- kvalitní a dlouholetá praxe v oboru.
Servis pneumatického, hydraulického nářadí a zvedacích zařízení
PD profi, s.r.o. v Ostravě provádí servis pneumatického, hydraulického nářadí, zvedacích zařízení, autorizovaný servis pneumatického nářadí pro doly, ručního zvedacího zařízení.
Průmyslová sušárna na sušení ovoce, krmiva, pro sušení dřeva, pilin
Průmyslová sušárna EST od firmy KONEL Zlín je využitelná na sušení ovoce, krmiva, nebo pro sušení dřeva, pilin. Dodáváme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Prodej a servis zemědělské techniky
Prodej a servis zemědělské techniky není pro nás nic složitého. Pekass – jsme jedničkou na trhu v prodeji a servisu zemědělské a komunální techniky. Prodejem se zabýváme více než 20 let a za tu dobu už umíme uspokojit požadavky svých zákazníků. Plánovaná servisní činnost zahrnuje zásadní článek v našich poskytovaných služeb. Druhy ...
Výroba a prodej automatické výrobní linky Čelákovice - CNC obráběcí stroje
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem obráběcích strojů a automatických výrobních linek.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům
Společnost BOSTEC Holešov z regionu Zlínský kraj dodá nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům.
Elektrické mlýnky na maso Praha – pro rychlou velkokapacitní výrobu
Vyrábíme kvalitní elektrické mlýnky na maso pro velkokapacitní výrobu v Praze i v ČR.
Bimetalový otočný teploměr pro chemický průmysl | Nová Paka
Bimetalový teploměr s otočným a výkyvným krytem je určen především pro chemický průmysl. Pomáhá měřit agresivní látky v chemii, petrochemii a v různých zpracovatelských technologiích. Svoje uplatnění najde také ve výrobě přístrojů pro potravinářský průmysl. Protože jsou teploměry extrémně namáhány, splňují nejvyšší požadavky kvality na ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Průmyslová automatizace, automatizační projekty - kompletní služby na špičkové úrovni!
Na společnost Blumenbecker Prag se můžete obrátit v případě potřeby vypracování celého automatizačního projektu, samotné projekce či montáže rozvaděčů NN.
Hydraulické šroubení nerez, ocel, zinek i mosaz - Pardubice
Společnost KOVAZ vznikla v roce 1996. Naší prvotní činností byl prodej nářadí a nástrojů, hydraulika byla na vedlejší pozici. O naše hydraulické šroubení byl ale mezi klienty velký zájem. A tak můžeme dnes po téměř dvaceti letech činnosti s jistotou tvrdit, že prodej hydraulických přístrojů včetně hydraulických šroubení je naší hlavní úlohou. ...
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme - Hradec Králové
Odstředivky prodáváme i odborně opravujeme! Odstředivky hrají významnou roli v potravinářském, ale i chemickém průmyslu. Pomáhají totiž výrazně urychlit výrobu a šetří tak firmám peníze i drahocenný čas. V případě poruchy odstředivky je proto nutné jednat rychle. A přesně v takových situacích je tu společnost TOMAS s.r.o. Zajistíme odborné ...
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet-peletizační lis, lisování pelet
Profi linky na výrobu pelet, zařízení na výrobu pelet, peletizační lis, stroje na výrobu a lisování pelet a granulí od firmy Kovo Novák Jan Novák.
Pilové pásy na kov a dřevo a další příslušenství pro řezání
KVP servis s.r.o. v Opavě prodává pilové pásy, pásové pily na kov a dřevo a příslušenství pro řezání. Dále přenosné jednofázové svařovací stroje a elektrické nářadí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Robotizovaná pracoviště jsou posilou podniku Praha - zvýšení konkurenceschopnosti
Jak zajistit efektivitu a zvýšit tak konkurenceschopnost svého podniku? Pořiďte si plně robotizované pracoviště. Dopomůže vám k němu CZ.TECH Čelákovice, která se zabývá jejich výrobou a prodejem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Montáž, demontáž technologických zařízení a ekologická likvidace
Provádíme montáže a demontáže technologických celků a zařízení a jejich následnou ekologickou likvidaci.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Použité obráběcí, kovoobráběcí stroje, soustruhy-zprostředkování nákupu, prodeje
Firma BOSTEC Vám pomůže sehnat použité kovoobráběcí stroje, soustruhy. Jako prodejce obráběcích strojů má kontakty, zajistí zprostředkování nákupu i prodeje.Působnost-Zlínský kraj.
Servisní služby nových i použitých stavebních a zemědělských strojů Zeppelin Praha
Komplexní servisní služby nových i použitých stavebních a zemědělských strojů zajistí firma Zeppelin Praha.
Tradiční české výrobní linky na posklizňové úpravy zrnin bez nečistot
Posklizňové linky – tradice skloubená s kvalitou v ryze české technologii – skladování nebo čištění obilovin – rekonstruujeme a modernizujeme stávající posklizňové linky