Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Hydraulické lisovací stroje – montážní lis pro strojírenskou a průmyslovou výrobu
Špičkové zalisování matic, šroubů a sloupků do tenkých plechů, popřípadě plastů - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Montáž a servis chladniček, mrazniček a klimatizací
Chladící zařízení v podobě ledniček, mrazniček a boxů, výčepní zařízení i klimatizace Vám instaluje, servisuje a opraví společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z okresu Písek.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Výroba adaptérů pro stroje v zemědělství
Různorodé adaptéry určené pro zemědělské stroje a techniku vyrábí za pomocí nejmodernějších CNC strojů společnost STT servis, která sídlí v Dlouhé Loučce.
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Dodavatel dílů pro polní postřikovače, rosiče - náhradní díly na čerpadla Udor, Comet, díly postřikových ramen
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává polní postřikovače, rosiče. Také je dodavatelem dílů - např. náhradní díly na membránová, pístová čerpadla zn. Udor, Comet, díly ramen, trysky, filtry apod.
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť, roboty značek FANUC a YASKAWA
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť zrychlí Váš výrobní proces, navrhneme a dodáme robotické pracoviště.
NT technics s.r.o.
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Hygienické balení potravin - profesionální a hygienické balení potravin do fólií
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje balící stroje a techniku pro hygienické balení potravin, stroje pro zpracování masa, balení ryb, sýrů, drůbeže, ovoce, zeleniny, cukrovinek, pečiva.
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
Kvalitní výroba strojů na zpracování potravin s výrobní dokumentací
V současné době dodáváme do celého světa jak komponenty do strojů, tak i celé stroje na výrobu těstovin, čokolády, krmiva pro domácí zvířata.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.
Štípací stroj Trutnov - snadná příprava palivového dřeva
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů - Binter DS s.r.o. Trutnov
Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Strojní zařízení, tvářecí nástroje a díly – výroba a montáž
Strojní díly, jednoúčelové stroje, zvedací plošiny, svěráky a tvářecí nástroje na zakázku vyvíjí, zhotovuje a montuje společnost STROJTEX, strojírenská s.r.o.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.