Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Aplikace průmyslových robotů Kuka – sváření, lepení, řezání, frézování, broušení paletizace
Sháníte průmyslového robota k aplikačním činnostem jako je řezání, sváření, lepení nebo manipulace s materiálem? Obraťte se na společnost Blumenbecker Prag s.r.o. a žádejte roboty KUKA.
Výroba dřevoobráběcích nástrojů pro modelárny, výrobní linky
Společnost Vydona Pravčice dodává dřevoobráběcí nástroje po celé ČR i do zahraničí. Např. nástroje pro modelárny i výrobní linky tesařských konstrukcí.
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Výroba, oprava, odborné repase hydraulických zvedáků, heverů
V oboru hydrauliky má společnost OHS - hydraulika velké zkušenosti. Specializuje se na výrobu, opravy a repase hydraulických zvedáků, heverů. Sídlíme v Hradci nad Moravicí blízko Opavy a Ostravy
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Značkové nářadí Dobruška - prodej a servis profesionálního nářadí
Provozujeme prodej a servis dřevoobráběcích strojů, kovoobráběcích strojů, zahradní techniky a ručního a elektrického nářadí - Značkové nářadí s.r.o. Dobruška
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Bezúdržbový dopravník pro přepravu zeleniny
Šetrný a rychlý způsob přesunu očištěné zeleniny z pračky k dalšímu zpracování zajistí nerezový dopravník od společnosti CONTRA Praha, s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Výroba nerezových nádrží - kvalitní technologie pro vinaře
Výrobou nerezových nádrží se zabývá společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává špičkové technologie pro vinaře. Uskladněte s námi víno kvalitně!
Horizontální a vertikální soustruhy - CNC soustružnické, obráběcí centra
Horizontální a vertikální soustruhy ve Zlíně seženete u firmy Machine Group s.r.o., která je specialistou na dodávku a prodej obráběcích strojů a CNC soustružnických center.
Prodej repasovaných robotů KUKA – Praha –odběr ihned za výhodné ceny
Sháníte výhodně robota pro Vaši výrobu? Neváhejte se obrátit na společnost BLUMENBECKER Prag s.r.o., která nabízí prodej repasovaných robotů značky KUKA s možností okamžitého odběru za výhodné ceny.
Výroba nerezových nádob, nádrže, tanky a vinifikátory
Moderní nerezové nádoby pro výrobu a uskladnění vín vyrábí společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Dodává kvalitní nádrže, tanky, pneumatické lisy i vinifikátory.
Servis robotů – modernizace i rozsáhlé opravy všech typů robotů
Modernizaci, rozsáhlou opravu, servis a údržbu všech typů průmyslových robotů nezávisle na dodavateli zajistí špičkoví odborníci ze společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Off-line simulace robotických pracovišť i celých linek Praha – včasné odhalení problémových míst
Plánujete návrh a realizace robotického pracoviště nebo celých linek? V dnešní době při návrhu a realizace neobejdete bez off-line simulace a řešení Vám na míru přinese společnost Blumenbecker Prag.
5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell – nově pro obrábění menších dílů
Obrábění menších dílů do rozměrů 1x2 metry při prvotřídním výkonu zajistí nové 5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell, které nabízí společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Bubnový obraceč forem skvělý pomocník pro slévárny
Jsme ryze český výrobce manipulačního zařízení pro strojírenský průmysl a slévárny, manipulační zařízení pro usnadnění výměny forem - T M T a.s. Chrudim
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION – vysoce výkonný
Horizontální 5ti –osé obráběcí centrum HBZ TRUNNION od společnost P.A.F. Praha s.r.o. je vysoce výkonné, vhodné pro použití v leteckém průmyslu a energetice, ale také v oblasti nástrojářství.
Vevařovací dřezy Brno – široká nabídka rozměrů
Brněnská pobočka společnosti ITALINOX, s.r.o. nabízí širokou nabídku vyvařovacích dřezů různých rozměrů, které jsou nepostradatelné jak v restauracích, barech, kuchyních, tak i pro vědecká pracoviště.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Výroba svařovaných komponentů, dílů, svařování a kompletace
Naše firma se zabývá výrobou, opravou a dodávkou technologických zařízení na klíč - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Technologie pro nápojářský průmysl Praha – zajistí trvanlivost nápojů
Dlouhou trvanlivost nápojů zajistíte s pomocí technologie pro nápojářský průmysl a filtračních zařízení pro studenou sterilizaci, které Vám dodá společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Leštění, lapování, laserové navařování Praha
Opracování povrchů se stává hračkou díky přístrojům společnosti NOVAPAX CZ.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha