Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Tradiční dodavatel stájových technologií z Třeboně
Vybavení do stájí, zboží pro všechny oblastí chovu, řešení pro zpracování a skladování zrnin či skladování a zpracování kejdy dodává AGRICO s.r.o.
Zetor systém Kolín - kvalitní příslušenství pro traktory ZETOR Velim
Specializujeme se na autorizovaný prodej, servis, opravy a prodej náhradních dílů traktorů a traktorů unifikované řady I., II., III.- Jan Kuchař - Prodej a servis traktorů Zetor Velim, Kolín
Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Uchopovací systémy - lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty
Světový leader pro upínací techniku a uchopovací systémy, společnost Schunk Intec s.r.o. sídlící v Brně., vyrábí lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače, malotraktory, sklízecí mlátičky, řezačky, náhradní díly.
Zemědělská technika Petr Trpák
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů, ocelovo litinová konstrukce rámu stroje, měnitelná rychlost pořezu.
Výhodné ceny traktorů ZETOR Velim, výhodné financování všech modelů, nulový úrok
Akční ceny traktorů ZETOR Velim, výhodné financování všech modelů, nulový úrok, autorizovaný prodej, servis, opravy a prodej náhradních dílů traktorů.
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Opravy a repase svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů nástrojů
Repasí upínací techniky pro strojírenské firmy, repasí svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů se zabývá firma Schunk Intec s.r.o., z Brna.
Přenosné chladící a výčepní zařízení - prodej, pronájem na doporučení a montáž
Veškeré vybavení pro čepování nápojů dodává firma VITOKONEX, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž, sanitaci, servis, prodej a pronájem přenosných, chladících a výčepních zařízení na doporučení.
Vinařské potřeby, technologie a stroje i pro malého vinaře na jednom místě - prodej
Kompletní vybavení vinařských potřeb, technologií a strojů si vyberete ve Vojkovicích u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - vše pro vaše vaše vinařství a vinný sklep naleznete na jednom místě !
Systémy upínání nástrojů, upínací technika, čelisti - prodej a dodávka
Dodávkou a prodejem systémů upínání nástrojů a upínací techniky se zabývá společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně. V široké nabídce naleznete čelisti, sklíčidla i magnetické desky.
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie, etiketovací stroje, chlazení, čerpadla, kompresory, lisy, plnící stoje, mlýnkoodzrňovače a jiné od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Robotizovaná pracoviště Čelákovice – efektivní a rychlejší výroba
Společnost CZ. TECH Čelákovice je společnost s tradicí zabývající se mimo jiné prodejem a výrobou robotizovaných pracovišť pro zajištění větší efektivnosti podniku a tím i větším ziskům.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Farmářské, zemědělské a chovatelské potřeby
Vybavení pro chov zvířat – napáječky, dojící technika, technika na zpracování mléka, elektrické ohradníky od firmy FORST AGRO s.r.o. z Pelhřimovska.
Forst Agro s.r.o.
Technologie, zařízení pro řízené kvašení vína, moštu – dodávka, servis, montáž
Prodejem a dodávkou technologií pro řízené kvašení vína a moštu se zabývá firma Ráj gastronomie cz. Zajišťujeme také montáž a odborný servis na námi dodávané zařízení pro kvašení vína a moštu.
Ráj Gastronomie.cz
Dojící stroje, dojírny, konvenční a robotické dojení
Kruhové paralelní dojírny, rybinové dojírny a paralelní dojírny ideální pro krávy, kozy a ovce, velbloudy či bizony od společnosti Fullwood Packo CS s.r.o. z Brna.
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou Vojkovice u Brna
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou, hydraulické a ruční lisy, vinařské potřeby od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích u Brna.
Novinka na trhu E series, distribuce firmy Universal Robots Liberec
Novinka na trhu E series se snadno vyměnitelnými klouby, distribuce firmy Universal Robots Liberec.
Prodej zemědělských traktorů ZETOR Velim
Naše firma je významný prodejce zemědělské techniky, provádíme přímý prodej a servis traktorů ZETOR Velim včetně náhradních dílů - Jan Kuchař – Velim Kolín
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.