Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Postřikovací technika, výroba postřikovačů, přestavby a servis, díly od renomovaných značek
Postřikovače dle Vašich individuálních požadavků Vám vyrobí společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany z okresu Benešov. Opravíme a přestavíme Váš postřikovač tak, aby Vám posloužil ještě mnoho let.
Hydraulické agregáty a systémy, projekce, výroba, montáž, servis
Hydraulické agregáty a systémy, mazací, filtrační a chladící jednotky pro průmyslové a mobilní aplikace, projekce, výroba, servis realizuje CHVALIS s.r.o., okres Litoměřice.
Robotické pozemní systémy - vysoce automatizovaný kolový robot pro armádu
Budoucností každé vyspělé armády jsou robotické pozemní systémy, a proto je zde firma VOP CZ, která se zaměřuje na vývoj vysoce automatizovaného kolového robota Taros V2.
Rentgenové kontrolní systémy Safeline – spolehlivá detekce kontaminací potravin
Firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze nabízí výrobcům potravin a farmaceutických výrobků nejnovější rentgenové kontrolní systémy Safeline pro spolehlivou detekci kontaminací výrobků.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Výroba a repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení
Společnost OHS Hydraulika z Opavy se zaměřuje na výrobu a repasi hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.
Výstavba sklářských agregátů – komplexní dodávka staveb včetně příslušenství
Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic se zabývá komplexní výstavbou sklářských agregátů včetně příslušenství i pro velmi náročné klienty.
Robotické řešení pro jednoduchou a rychlou manipulaci ve farmacii a kosmetickém průmyslu
Robotická řešení pro manipulaci s materiálem - tento systém pracuje v rámci rychle se pohybujícího spotřebního zboží (FMXG). Užívá se především ve farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Dřevoobráběcí nástroje, systémy na obrábění dřeva, plastu, kovu
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Kroměříž vyrábí dřevoobráběcí nástroje a nástrojové systémy na obrábění dřeva, plastu a kovu. Zajistí i servis nástrojů.
Rotační nástroje
Velkoobchodní společnost NESKAN s.r.o. se sídlem v Mariánských Lázních nabízí zákazníkům široký sortimen rotačních nástrojů špičkové kvality od prověřených dodavatelů.
Generální opravy, renovace, modernizace kovoobráběcích strojů, CNC strojů
Společnost CNC-INTERSERVICE Zlín již přes 25 let zajišťuje generální opravy i modernizace, renovace kovoobráběcích strojů. Starší CNC stroje můžete modernizovat na nový řídící systém.
Sklářské tavicí pece pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla
Spolehlivým dodavatelem a projektantem sklářských tavicích pecí pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla je společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Sklizňové a zemní práce - ochrana rostlin, hnojení, servis traktoru
Sklizňové a zemní práce v Opavě nabízí firma Zemědělská a. s., která poskytuje hnojení, ochranu rostlin a také servis traktorů.
Opravy, repase, ostření, povlakování obráběcích nástrojů - vlastních i od jiných výrobců
Společnost VYDONA s.r.o. provádí ostření, opravy, repase, povlakování obráběcích nástrojů, především pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž. Je možné si dohodnout svoz nástrojů na servis i rozvoz.
Oprava zemědělské techniky s autoservisem, výroba a prodej elektrických zařízení a sekaček
Opravu zemědělské techniky, osobních i nákladních automobilů Vám zajistí společnost ERGO, společnost s ručením omezeným z Chornice u Svitav. Poradíme i s výrobou zámečnických konstrukcí a sekaček.
Stroje na opracování kovových povrchů, Praha - zrcadlové leštění
Připravujeme stroje na opracování kovových povrchů pomocí zrcadlového leštění.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Mulčovače Tehnos, traktory Branson, navijáky Uniforest a další - lesnická, strojírenská i stavební technika na jednom místě
B-AGRO Březová s.r.o. je společnost představující kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis na vše.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Helicross-dřevoobráběcí nástroj na tvarové, strojní obrábění dřeva
Firma Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z regionu Kroměříž. Novinka-speciální nástroj Helicross, je vhodný pro tvarové, strojní obrábění dřeva.
Dodavatel demoliční koule pro kamenolomy
Dodavatel demoliční koule firma RENOMAG spol. s r.o., které pomáhají snižovat celkové provozní a výrobní náklady v kamenolomech.
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Technologie pro zpracování biomasy - šrotovníky, sušárny a technologie k výrobě pelet
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje nejen technologii k zpracování obilovin, ale také se zabývá zpracováním biomasy pomocí šrotovníků, sušáren či technologických strojů k výrobě pelet.
AGROING BRNO s.r.o.
Speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo-výroba na zakázku
Standardní dřevoobráběcí nástroje i speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo dodá firma VYDONA Pravčice-Zlínský kraj. Výroba pro ČR i zahraniční trh.
Servis a opravy sklářských pecí Teplice
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic zajistí profesionální plánovaný pravidelný servis a okamžité havarijní opravy sklářských pecí.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.