Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Tlakové, polohové, bezpečnostní spínače pro průmyslové použití-eshop, prodej
V eshopu firmy KONEL Zlín jsou na prodej komponenty pro detekci - polohové, tlakové, bezpečnostní spínače i čidla, snímače pro průmyslové použití a další prvky bezpečnosti.
Půjčovna strojů, nářadí na podlahy-pronájem vysavače, vysoušeče, extraktory na čištění podlah
Prodejna bytového textilu a podlahových krytin FRANC Zlín funguje také jako půjčovna strojů, nářadí na podlahy-zapůjčíme vysoušeče, vysavače, brusky, extraktory na čištění podlah.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů je hlavní činností firmy METAL-PS. Kovovýroba je zaměřena také na strojní díly. Sídlíme poblíž Zlína.
Opravy, repase zemědělských strojů, výměníků
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták u Zlína dělá repase, opravy zemědělských strojů, výměníků tepla. Středisko autoagregátů dodá náhradní díly zejména pro Tatra, Liaz, Avia.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Sušárna těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva, krmiv-univerzální použití
Teplovzdušná sušárna EST od firmy KONEL Zlín má univerzální použití, vhodná je pro sušní těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva i krmiv.
Komponenty pro detekci eshop-indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové spínače
Komponenty pro detekci zakoupíte v eshopu firmy KONEL Zlín - indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové, polohové spínače a další.
Vytvrzovací zařízení pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk, do tiskových strojů
Společnost KVE-mont z okresu Zlín dodává speciální vytvrzovací zařízení do tiskových strojů - pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk.
Průmyslová sušárna na sušení ovoce, krmiva, pro sušení dřeva, pilin
Průmyslová sušárna EST od firmy KONEL Zlín je využitelná na sušení ovoce, krmiva, nebo pro sušení dřeva, pilin. Dodáváme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Ultrazvuková, kapacitní, indukční, fotoelektrická čidla-eshop
Komponenty pro detekci najdete v eshopu firmy KONEL Zlín - na prodej indukční fotoelektrická, ultrazvuková a kapacitní čidla i snímače, spínače a další prvky.
Technologické celky, vybavení, technologická zařízení-montáže, demontáže
Montáže technologického zařízení do průmyslových hal a budov zajistí firma Besta-Z z okresu Zlín. Stávající technologické celky a vybavení i demontujeme.
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.
Fotovoltaické systémy, moduly, fotovoltaika
Celoroční provoz domu či firemního objektu lze řešit ekonomicky - fotovoltaické systémy získají energii ze slunečního záření. Fotovoltaické moduly Vám instaluje firma KVE-mont - okres Zlín.
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.
Půjčovna lešení, mobilní lešení-výhodný pronájem
Výhodný pronájem firmám v regionu Zlínský kraj nabízí firma KAMI Otrokovice na různé druhy lešení. Půjčovna má k dispozici mobilní lešení, hliníkové a ocelové pojízdné věže.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy-pronájem, prodej
Zvedací zařízení je na prodej i k pronájmu u firmy KAMI Otrokovice - okres Zlín. Jde o střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy.
Eshop elektro, lednice, sporáky, pračky, myčky-nové i II, 2 jakost
Kvalitní nové spotřebiče i elektro zboží II jakosti nabízí na prodej firma DUO SERVIS ELEKTRO Zlín. V eshopu jsou za výhodné ceny lednice, sporáky, pračky, myčky a další.
Prodej, pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy
Firma Kami poskytuje pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy z regionu Zlín, Zlínský kraj. Veškeré zařízení je i na prodej.
Levnější plastové centrální vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac-eshop
Levnější variantou centrálního vysávání jsou plastové vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac. V regionu Zlín a Brno dodává centrální a průmyslové vysavače firma Valčík.
Eshop, čerstvá káva Arabica, Robusta, bez kofeinu-Pražírna kávy Otrokovice
Pražírna Otrokovice provozuje eshop, kde je na prodej čerstvá káva. Zakoupit můžete různé druhy kávy - Arabica, Robusta, bez kofeinu a také kávovary a mlýnky na kávu.
Úklidová, čisticí technika, úklidové, manipulační vozíky Zlín
Kvalitní úklidová a čistící technika Vám usnadní práci. Firma Cleanshop s.r.o. dodává úklidové, manipulační vozíky, čistící a mycí stroje, mopy, úklidové a čistící prostředky na podlahu, koberce. Úklidová technika je vhodná jak pro profesionální použití v úklidových firmách nebo firemních provozech, tak pro použití v domácnosti. Prodáváme a ...
Zahradní technika, náhradní díly, servis Briggs Stratton Zlín
Firma Zahradní technika Zdeněk Omelka Napajedla je zastoupení značky Briggs Stratton pro region Zlín, Uherské Hradiště. Poskytujeme servis, dodáme náhradní díly.
Strojní ořez stromů, keřů, dřevin, úklid sněhu-práce sněhovou frézou
Sezónní práce od Ekofarmy Zlín - strojní ořez stromů i keřů ořezávačem hrází, nebo strojní úklid sněhu sněhovou frézou.
Servis kladkostrojů, náhradní díly na elektrické kladkostroje
Firma KAMI Otrokovice-Zlín je dovozce kladkostrojů. Zajistíme jejich servis a dodáme náhradní díly na elektrické kladkostroje.