Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Modernizace, úpravy, generální opravy strojů, strojních zařízení
Společnost GERGEL, s.r.o. se zabývá výrobou strojních zařízení a zajistí i generální opravy, modernizace a úpravy strojů. Firma působí převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Broušení a řezání kovů, plastů i kompozitu vodním paprskem
LJ-TECH MACHINES s.r.o. s působností po celé ČR se zabývá prodejem a dodávkou kompletních systému řezání vodním paprskem. Stoje jsou určeny pro řezání a broušení kovů, plastů i kompozitu.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Tepelné čerpadlo LWZ 304/404 sol-kompletní vytápěcí, větrací systém pro pasivní domy
Firma IMONT s.r.o. Zlín dodává kompletní vytápěcí, větrací systémy pro pasivní domy. Doporučuje tepelné čerpadlo LWZ 304/404 SOL s funkcí centrální ventilace, topení, chlazení, příprava teplé vody.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Detektory magnetických i nemagnetických kovů - dokonalá čistota pro vaše produkty
Zajistěte Vaší firmě dokonalou čistotu produktů a zároveň chraňte technologie před poškozením s detektory magnetických i nemagnetických kovů od firmy JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. ze Zlína.
Registrační pokladny, pokladní systém pro maloobchod, pro EET - distribuce, instalace
Ideálním řešením pro EET pro drobné živnostníky, maloobchod jsou registrační pokladny s pokladním systémem WinApls od firmy APLS Zlín - Zlínský kraj.
Obchodní, pokladní systém pro velkoobchod, VO - připravený pro EET
Pokud provozujete velkoobchod, oslovte firmu APLS Zlín, která dodá spolehlivý obchodní, pokladní systém WinApls pro velkoobchod a také registrační pokladny připravené pro EET.
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.
Zemědělské trysky pro rosiče, postřikovače - plošný postřik i prostorové kultury
Zemědělské trysky pro rosiče a postřikovače vhodné pro plošný postřik i prostorové kultury zajišťuje společnost Forsch s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Stroj Masterform pro kvalitní tepelné tvarování a lisování kompozitu
Tepelné tvarování i lisování kompozitu převážně pro automobilový průmysl provádí společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. díky kvalitnímu stroji MASTERFORM.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Renovace, oprava strojních součástí - hřídele, převodovky, ložisková uložení
Opravou strojních součástí jako jsou hřídele, převodovky a ložisková uložení se zabývá firma PROFI renovace s.r.o. ze Zlína. Neplaťte za drahé součástky, nechte si to opravit u odborníků na renovace.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!
Trysky s dvojitým plochým asymetrickým paprskem Lechler pro zemědělské stroje
Trysky značky Lechler s dvojitým plochým asymetrickým paprskem IDTA pro zemědělské stroje dodává společnost Forsch s.r.o., která se specializuje na techniku chránící a vyživující rostliny.
Robotická sekačka Robomow - rychlé a pohodlné sekání trávníků, tichý chod, mobilní ovládání
Robustní a spolehlivé robotické sekačky Robomow s možností mobilního ovládání seženete u Arobot. Tyto sekačky rychle, tiše a efektivně posečou Váš trávník, zatímco Vy se můžete věnovat jiným věcem.
Pronájem vysokozdvižné plošiny MP 13 s obsluhou pro výškové práce
Pro výškové práce je možné si sjednat pronájem montážní vysokozdvižné plošiny MP 13 u firmy ELINS Plus. Obsluha plošiny je vyškolena. Práce zajišťujeme ve Zlínském kraji.
Prodej zahradních strojů, komunální, lesní techniky a záruční, pozáruční servis
Firma Zdeněk Omelka poskytuje záruční i pozáruční servis zahradních strojů, komunální a lesní techniky v regionu Zlín. Prodejna zahradní techniky je v obci Napajedla.
Opravy, renovace strojních součástí-hřídelí, ozubených kol, závitů
Společnost PROFI renovace působí v regionu Zlín, Zlínský kraj, specializuje se na opravy, renovace strojních součástí, např. hřídelí, závitů, ozubených kol.
Montáže, servis, opravy průmyslových, centrálních vysavačů po celé ČR
Firma Valčík Zlín je prodejce průmyslových, centrálních vysavačů. Montáže, servis i opravy provádí po celé ČR i v zahraničí.
Výroba-dopravníky pásové, válečkové, akumulační, modulární do různých provozů
Dopravníky do různých provozů dodá firma METAL-PS Otrokovice. Výroba je zaměřena na pásové, válečkové, akumulační, modulární dopravníky. Sídlíme v regionu Zlín.
Průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, hotelů, rodinných domů-nerezové potrubí
Průmyslové shozy na prádlo umožňují snadnou manipulaci s prádlem za hygienických podmínek. Do nemocnic, hotelů i rodinných domů je dodává v nerezovém provedení firma Valčík Zlín.
Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory
Čisté a bezprašné prostředí díky centrálnímu vysávání. Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory dodá a montuje firma Valčík Zlín.
Instalace kamerových, zabezpečovacích systémů
O instalace kamerových, zabezpečovacích systémů se postará v regionu Zlín firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice.