Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kvalitní ložiska a řetězy včetně rozvozu pro průmyslové odvětví
TOBA Plus je osvědčeným dodavatelem kvalitních ložisek a řetězů včetně rozvozu. V našem prodejním portfoliu najdete jejich několik druhů tak, abychom uspokojili klienty z různých průmyslových odvětví.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou, ze zápěstí
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou nebo ze zápěstí, lepší zabezpečení všech prostorů bezdotykovým ovládáním.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Dodavatel dílů pro polní postřikovače, rosiče - náhradní díly na čerpadla Udor, Comet, díly postřikových ramen
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává polní postřikovače, rosiče. Také je dodavatelem dílů - např. náhradní díly na membránová, pístová čerpadla zn. Udor, Comet, díly ramen, trysky, filtry apod.
Dezinfekce a odstranění zápachu z lednice, automobilu ozonem - pronájem generátoru ozonu
Společnost PERSTYLE s.r.o. ze Zlína půjčuje generátor ozonu - pronájem je možný na 1-5 dnů. Generátor ozonu je vhodný pro odstranění zápachu z lednice, automobilu, sedačky a pro dezinfekci.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Trysky a další příslušenství zemědělských postřikovačů a rosičů
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně dodává trysky pro zemědělství a náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče a další příslušenství.
Eshop, pronájem profesionální průmyslové detektory plynů pro zjištění úniku CO, zemního plynu, propan butanu
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem detektorů plynu si můžete sjednat u firmy Gasedo - Martin Dolanský Zlín. Profesionální průmyslové detektory plynů jsou také na prodej v naše eshopu.
Výroba karoserie pro zemědělskou techniku - díly ze sklolaminátu
Celé karoserie pro zemědělskou techniku i jednotlivé díly ze sklolaminátu vyrábí s využitím technologie RTM firma COMPACT - Radomír Trecha z Otrokovic u Zlína.
Prodej, pronájem osobního detektoru plynů - spolehlivý detektor oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku
Společnost Gasedo Zlín je prodejce detektorů plynu. Pro krátkodobé použití zajistíme pronájem osobního detektoru plynů pro detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Výroba interiérových dílů ze sklolaminátu, karoserií pro kolejová vozidla
Společnost COMPACT - Radomír Trecha se zabývá výrobou karoserií a interiérových dílů ze sklolaminátu pro kolejová vozidla technologií RTM. Dodává v rámci ČR i do zahraničí.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Čerpací technika-domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová, jezírková, akvarijní
Na prodejně zahradní techniky Napajedla u Zlína je i čerpací technika. Prodáváme domácí vodárny a čerpadla Aquacup - ponorná kalová, jezírková, akvarijní, fontánová.
Profesionální článkové řetězy - údržba, servis, velkoobchod
Profesionální článkové řetězy a jejich údržbu, servis i velkoobchod pro Vás zajišťuje společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlínském kraji.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Řetězy, ložiska, gufera i klínové řemeny renomovaných výrobců Vamberk, NKE, AKE
Už dvacet let pro vás jako autorizovaní prodejci dodáváme ty nejkvalitnější produkty renomovaných výrobců, jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.