Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Sněhové frézy Stiga-nejlepší pomocník na sníh
Firma Patrick s.r.o. Zlín připravila zajímavou akci na sněhové frézy Stiga. Fréza na sníh bude Váš nejlepší pomocník v zimním období, snadno si poradí se sněhovou nadílkou.
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Přístroj na měření, analýzy elektrické energie a stlačeného vzduchu - pro úsporu nákladů ve výrobě
Přístroj Energy Monitor SME od firmy EMS elektro Zlín je řešením, které kombinuje měření a analýzy elektrické energie a průtoku stlačeného vzduchu. Získaná data využijete pro úsporu nákladů ve výrobě.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Servis zahradní techniky AL-KO, SOLO na nejvyšší úrovni
Společnost RADO Tečovice u Zlína se zabývá výrobou, prodejem i servisem zahradní techniky AL-KO, SOLO, DAKR, Honda a dalších značek.
Ploché řemeny PIX, Dayco, Gates, PTS Strongbelt, Dongil - prodej a úprava na míru
Naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína prodává ploché řemeny Pix, Dayco, Gates, PTS Strongbelt a Dongil. Působíme také v Olomouci, Prostějově a Vyškově a vše vám rádi upravíme na míru.
Specialisté v oblasti prodeje klínových, drážkových a ozubených řemenic nejlepší kvality
Velkoobchodní, maloobchodní i zásilkový prodej kvalitních klínových, drážkových a ozubených řemenic zajistí společnost GAMA TRADE s.r.o. působící v oblasti Břeclav, Hodonín a Jihlava.
Akce na motorové pily Stihl - sleva sleva na vybrané typy až 3000kč
U prodejce zahradní techniky, PATRICK s.r.o. Zlín probíhá prodejní akce na motorové pily Stihl - sleva až 3000Kč. Sleva se vztahuje na vybrané typy.
Bezúdržbové dopravní válečkové řetězy pro transport a dopravu - prodej i servis
Prodejem i servisem dopravních válečkových řetězů, které jsou v podstatě bezúdržbové a jsou určeny pro transport a dopravu se zabývá společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlíně.
Podzimní sleva, akce na vybranou zahradní techniku - elektrické, motorové pily, vysavače listí, fukary Stihl
Využijte podzimní akce na prodejně PATRICK Zlín - sleva na vybranou zahradní techniku zn. Stihl - motorové, elektrické pily, fukary, vysavače listí a další zahradní stroje.
Použitá pojízdná zdvihací pracovní plošina H1310 po revizi
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. Otrokovice prodává pojízdnou zdvihací pracovní plošinu H1310, která prošla v srpnu revizí. Cena dohodou.
Prodej klínových řemenů pro průmysl - jednoduché, násobné a polyuretanové
Na distribuci a prodej klínových řemenů se zaměřuje společnost GAMA TRADE s.r.o. ze Zlína, působící v Kroměříži, Vsetíně a Přerově. Dodáváme jednoduché, násobné a polyuretanové řemeny pro průmysl.
Návrh, vývoj, výroba upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel
Společnost FLOW TECH s.r.o. Zlín se zabývá návrhem, vývojem a výrobou hydraulických a mechanických upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel.
Dodavatel řetězů, řemenů - prodej válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy
Společnost TOBA Plus, s.r.o. je dodavatelem řetězů a řemenů. Na prodej jsou válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy a klínové řemeny.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Prodej nových autodílů a repasovaných dílů Slušovice, náhradní díly na vozidla tuzemské výroby
Náš Eshop nabízí široký sortiment nových i repasovaných dílů na nákladní vozidla, zemědělskou a stavební techniku a příslušenství.
Velkoobchod pro strojírenství - klínové řemeny, řetězová kola, gufera
Velkoobchod pro strojírenství společnosti TOBA Plus, s.r.o. nabízí klínové řemeny, řetězová kola či gufera a spoustu dalších výrobků pro stroje a zařízení.
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Valivá, kluzná ložiska, ložiskové příslušenství, jednotky pro strojírenství
Prodejcem ložiskových příslušenství a ložisek, jako jsou ložiska valivá, kluzná je firma Toba Plus s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá především maloobchodem a velkoobchodem pro strojírenství.
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Ložiska a další sortiment pro automobilový a strojírenský průmysl – spolupráce s japonskou firmou NSK
Společnost Toba Plus, s.r.o. se sídlem ve Vizovicích spolupracuje s NSK – největším japonským výrobcem ložisek, kuličkových šroubů a lineárního vedení s více než stoletou tradicí strojírenské výroby.
Rotavátor Ruris, kultivátory, sekačky, křovinořezy-prodej, servis
Usnadněte si práci na zahradě - rotavátory, kultivátory, sekačky, křovinořezy a další technika je na prodej u firmy Zdeněk Omelka Napajedla 15 km od Zlína, Uherského Hradiště.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Akce na vybrané zahradní stroje, techniku Stihl - Sleva až 3000,- Kč
Nepropásněte akce na prodejně zahradní techniky PATRICK Zlín - sleva až 3000,- Kč na vybrané zahradní stroje Stihl.
Montáže, instalace technologických zařízení a strojů
Na montáže a demontáže technologických zařízení a strojů se zaměřuje firma MONTEMA Otrokovice z okresu Zlín. Instalace provádíme po celé ČR.
Hydraulické, vzduchové, elektro agregáty - výroba, servis, prodej repasovaných agregátů
H.P. - servis hydraulika s.r.o. Vizovice se zabývá výrobou a servisem agregátů pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín. Skladem a ihned na prodej máme repasované hydraulické, vzduchové, elektro agregáty.