Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Multifunkční LED světla, majáky řady PYRA od Pfannenbergu - nejjasnější LED technologie
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává signalizační zařízení od společnosti Pfannenberg - v nově řadě LED PYRA® najdete multifunkční LED světla, majáky. Jde o nejjasnější LED technologii.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Generální opravy, servis a prodej CNC strojů
Společnost DMGO s.r.o. se zabývá profesionálními generálními opravami, servisem a prodejem CNC strojů. Provádí opravy frézovacích, soustružnických a obráběcích CNC strojů.
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Strojně montážní firma-montáž, demontáž technologických celků, potrubních rozvodů
Strojně montážní firma MONTEMA z Otrokovic u Zlína, působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR. Zaměřuje se na montáž, demontáž technologických celků, výrobních linek a potrubních rozvodů.
Výroba, vývoj jednoúčelových strojů a zařízení pro pneumatikářský průmysl – instalace a následná údržba
Hlavní činností společnosti PROZAX, s.r.o. Otrokovice je výroba a vývoj jednoúčelových strojů nebo zařízení se zaměřením na pneumatikářský průmysl. Jsme tu s vámi od roku 1995.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Hloubkové, strojové čištění dřevěné terasy, fasády jako prevence proti špíně, růstu mechu, hub
Společnost Čištění fasád Zlín se specializuje i na strojové čištění dřevěné fasády a terasy. Pravidelnou údržbou zabráníte růstu mechu, hub i špíně. Působíme hlavně v okolí Zlína, Brna a Olomouce.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Prodej, montáž, servis domácí vodárny, čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová
Firma HELÍSEK stavební Zlín je dodavatel čerpací techniky pro region Zlínský kraj. Na prodej jsou čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová a domácí vodárny. Zajistíme montáž i servis.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.