Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Motorové pily STIHL, zahraní a lesní techniky, e-shop, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce STIHL, motorové pily STIHL, lesní a zahraní technika, velký výběr techniky nabízí dodavatel, e-shop - Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Výroba, prodej, světelné reklamní panely, vývěsky, orientační systémy, e-shop
Výrobou, prodejem a distribucí světelných reklamních panelů, reklamních vývěsek, orientačních systémů, interiérovými a exteriérovými skříňkami se zabývá z Třebíče.
Prodej, dodávka nový model robotické sekačky Viking, kvalitní prodejce
Nový model robotických sekaček Viking, rozšíření modelové řady automatických sekaček pro travnaté plochy, sekačky na Li-Ion akumulátory dodává firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Půjčovna, pronájem strojů na čištění koberců a čalounění
Specializovaná firma na půjčování a pronájem strojů na čištění koberců a čalounění, čistící stroje, tepovače, extraktory poskytuje firma Jana Roubcová z Třebíče.
Výroba nekonečných povrstvených a strukturovaných tkaných pásů
Nekonečné povrstvené i strukturované pásy, vysokovýkonné ploché řemeny, ozubené řemeny, dopravní pásy a další zajistí Ammeraal Beltech s.r.o. v Jihlavě
Ošetření trávníku po zimě, péče o zeleň - zahradní technika
Ošetření trávníku po zimě, profesionální péče o zeleň, chemickou ochrana, postřik Ortiva - zahradní technika Vám nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zakázková výroba vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací – rychle a spolehlivě zajišťujeme vše od návrhu až po montáž - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej a servis chladičů průmyslových kapalin, kompresory
Servis a prodej chladící techniky jako jsou kompresory pro chlazení průmyslových kapalin zajistí k prodeji na Vysočině firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Výroba dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl
Výrobu dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl, komponenty pro transport, manipulaci a logistiku zajistí firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Výroba kruhového, čtyřhranného vzduchotechnického potrubí z černého i pozinkovaného plechu
Zabýváme se výrobou klimatizace a vzduchotechniky, vyrobíme Vám kruhové i čtyřhranné vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače, zahradní a lesní technika
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače pro organický odpad, zahradní a lesní technika, prodej a servis od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel , autoklimatizace, Daikin, Panasonic zajistí firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Komponenty pro logistiku, manipulaci a transport, výroba dopravních pásů
Výrobce komponentů pro manipulaci a logistiku,dopravní pásy, ozubené řemeny, vysokovýkonné ploché i ozubené řemeny, vývoj a inovace výrobků zajistí Ammeraal Beltech s.r.o.
Opravy a servis chladících kompresorů a průmyslového chlazení
Prodej a servis kompresorů, průmyslové chlazení, dodávka pístových i šroubových kompresorů, klimatizace osobních automobilů zajistí v oblasti Prahy Servis chlazení Matějíček s.r.o
Závlahový systém kobercového trávníků - ekonomické řešení zálivky
Kobercový trávník bez dlouhého čekání, závlahový systém trávníků, automatické závlahy, realizace zahrad a další provádí firma Zahrady Řiháček na Vysočině.
Opravy kompresorů, potravinářské chlazení Vysočina, servis, montáž
průmyslové potravinářské chlazení, opravy kompresorů, klimatizace, Dorin, Copeland, Daikin, Trane, autoklimatizace, šroubové kompresory
Výroba dopravních pásů a řemenů určených pro automobilový průmysl
ozubené, vysokovýkonné ploché řemeny, dopravní, modulární, procesní pásy, komponenty pro manipulaci a logistiku, nejmodernější technologie
Zemní, výkopové a demoliční práce, pronájem zemních strojů Třebíč
Zemní, výkopové a demoliční práce včetně pronájmu zemních strojů vám poskytne firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - kvalitní zemní práce od zkušených pracovníků.
Zakázková výroba - plastové rybářské pramice a rybářské lodě
Jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. poskytuje výrobky z plastu nejen pro stavebnictví, ale také pro rybářství. V širokém sortimentu naleznete například plastové pramice či rybářské lodě.
Výroba a montáž automatických pokladen s bezkontaktními registracemi
Automatické pokladny s bezkontaktními registracemi pořídíte od firmy ELVIS, která sídlí ve Žďáru nad Sázavou a poskytuje výrobky v oblasti turniketu, parkovacích systému a platebních terminálů.
ELVIS
Inspekční kamery pro komíny a potrubí, kominický program
kartáče k čištění komínů, inspekční kamery pro potrubí a komíny, technické kartáče, speciální měřící technika, kartáčové lišty, spirálové válce