Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Mobilní automatický štípač dřeva, výroba na zakázku
Mobilní automatický štípač určený k výrobě palivového dříví pro Vás na zakázku vyrobí firma Automatické štípače Sláma. Výbavu a provedení měníme na přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Výroba jeřábových traverz od firmy UNIMAN Žďár nad Sázavou, ultrazvuková a magnetická zkouška
Naše firma UNIMAN s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou nabízí výrobu uchopovací techniky včetně jeřábových traverz s dokumentací v jakém koliv jazyce.
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Benzínové, elektrické, univerzální a akumulátorové křovinořezy – servis a prodej
Prodejem a servisem benzínových, elektrických,univerzálních či akumulátorových křovinořezů se zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA z Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Zprostředkování a  montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem
O zajištění i montáž plochých solárních kolektorů s bezpečnostním sklem se vám postará firma K-TOP s.r.o.. Své profesionální služby realizuje v oblasti Třebíče, Jihlavy i Valašského Meziříčí.
K-TOP, s.r.o.
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť, roboty značek FANUC a YASKAWA
Robotická pracoviště Chotěboř, efektivní automatizace pracovišť zrychlí Váš výrobní proces, navrhneme a dodáme robotické pracoviště.
NT technics s.r.o.
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace zajišťuje společnost IMI International s.r.o. Pro vaše příslušné použití má ucelené řešení elektrických válců.
Pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory a další pneumatické prvky
Výrobou a prodejem pneumatických prvků, jako jsou pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory proporcionální ventily, se zabývá společnost IMI International.
Prodej a zapůjčení zařízení a příslušenství pro tryskání z Pelhřimova
Poskytovatel povrchové úpravy metodou tryskání, zajištění kompletního servisu nebo úpravy přímo na provozovně, renovace povrchů od společnosti TRYTECH s.r.o.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Docházkové systémy a zabezpečovací systémy - snímače, vrátníky a antény
Docházkové a zabezpečovací systémy Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou, která nabízí systémy pro evidenci docházky, snímače, vrátníky nebo antény pro zabezpečovací systémy.
ELVIS
Zahradní technika - vysavače a foukače na listí, prach a nečistoty
Neocenitelné pomocníky při podzimním úklidu spadaného listí, prachu a nečistot poskytuje společnost Zahrada Vysočiny působící v okresech Moravské Budějovice a Třebíč.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Povrchová úprava, chemická úprava, montáž a provedení zkoušek
Kompletní úprava jakýchkoli povrchů, opracování plastů a kovů, včetně namontování a uvedení do provozu od společnosti ASO Humpolec a.s.
Motorové pily značky Stihl - prodej a servis, lesní technika
Motorové pily značky Stihl a Husqvarna - prodej a servis, kvalitní lesní technika, autorizovaný prodej od firmy Zahrada Vysočiny v Třebíči.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Farmářské, zemědělské a chovatelské potřeby
Vybavení pro chov zvířat – napáječky, dojící technika, technika na zpracování mléka, elektrické ohradníky od firmy FORST AGRO s.r.o. z Pelhřimovska.
Forst Agro s.r.o.
Mulčovače, vyžínače  křovin VARI pro údržbu nepravidelně sečených ploch
Spolehlivé a výkonné mulčovače a vyžínače křovin značky VARi, které Vám usnadní údržbu nepravidelně sečených ploch, zakoupíte v prodejně Václav Fučík Zahradní technika.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Prodej a servis lesní techniky-motorové pily, náhradní díly, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce, servis a dodávka lesní techniky, motorové pily, elektrické motorové pily a další techniku nabízí firma Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nádoby
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nerezové nádoby, nerezové technologické a provozní celky, zařízení pro chemický nebo farmaceutický průmysl.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Průmyslová automatizace – komponenty a součástky
Kompletní řadu produktů – komponentů a součástek, které zvyšují výkonnost a produktivitu v průmyslové automatizaci, zakoupíte u společnosti IMI International s.r.o.
Výrobce automatických linek na výrobu másla pro mlékárny
Veškeré zařízení pro mlékárny, včetně kompletních linek na výrobu a balení másla vyrábí a dodává český výrobce B e H o spol. s r.o.
Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod