Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Homogenizátory, mixéry pro výrobu tekutých potravin s různou viskozitou
Všestranné a účinné homogenizátory a mixéry vhodné pro přípravu dresingů, bramborových kaší, tavených sýrů a dalších tekutých potravin s různou viskozitou pořídíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Prodej zahradní techniky a nářadí - široký sortiment květin, stromků a nářadí
Haus Spezi market z Třebíče je všestranný obchodní dům, kde seženete vše pro Váš dům i zahradu pod jednou střechou. Najdete zde široký sortiment květin, stromků nebo nářadí na Vaši zahrádku.
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Přesný obsah tuku v mase, případně i bílkovin a dalších látek zjistí analyzátory obsahu tuku
Dodávku analyzátorů obsahu tuku a dalších špičkových potravinářských strojů včetně náhradních dílů zajistí společnost SKANEKO, která působí po celé České a Slovenské republice.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Dodávka chladící a mrazící techniky Humpolec – kompletní servis včetně montáže
Máte jasné představy o tom, jaký byste potřebovali chladící box a nevíte o nikom kdo by tuto zakázku zrealizoval? My vám s tím rádi pomůžeme.
Mostní digitální váhy Brno, pro vážení silničních vozidel
U společnosti Tenzona s.r.o. naleznete velký výběr nejspolehlivějších mostních digitálních vah pro vážení silničních vozidel v Brně a okolí.
TENZONA s.r.o.
Velkokuchyňské náhradní díly pro přístroje v gastronomii Pelhřimov
Společnost V.N.D. s.r.o., se zabývá prodejem velkokuchyňských náhradních dílů od roku 1996 a to pro veškeré přístroje v gastronomii.
Velkokapacitní průmyslová kostkovačka na všechny druhy ovoce a zeleniny
Velkokapacitní průmyslové kostkovače na všechny druhy ovoce a zeleniny od belgické firmy FAM zakoupíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Chladicí a mrazicí zařízení, prodej, záruční a pozáruční servis, revize, montáže, chladničky, mrazničky
Společnost Polar chlazeni s.r.o. se sídlem v Havlíčkově Brodě se zabývá prodejem, servisem, montáží a revizemi chladících a mrazících zařízení.
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Technologické linky na zpracování potravin předních  výrobců potravinářských technologií
Technologické linky předních světových výrobců pro potravinářský průmysl pořídíte u firmy Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Prodáváme širokou paletu řešení pro zpracovávání a třídění potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Potravinářské stroje a linky pro zpracování brambor a další kořenové zeleniny
Linky pro zpracování brambor a dalších druhů kořenové zeleniny dodává firma SKANEKO. Postaráme se o dodávku loupačů, třídičů, děliček a dalších strojů na zpracování brambor a kořenové zeleniny.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Porcovačka, kráječka masa – model DB20 od firmy JBT se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování
Strojem, který odkáže krájet maso bez kosti podle velikosti nebo váhy, je Porcovačka masa - kráječka od firmy JBT, model DB20 se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Farmářská motorová pila Stihl MS 311 prodej - akční nabídka
Farmářská motorová pila značky Stihl MS 311 v prodeji jako akční nabídka - skvělá cena od firmy Zahrada Vysočiny v Moravských Budějovicích.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej a servis zahradní techniky značek STIGA, VARI, HONDA, ECHO – kvalita a dlouhodobá životnost Vašich strojů
Firma Václav Fučík-Zahradní technika se sídlem v Jemnicích se zabývá prodejem spolehlivé zahradní techniky renomovaných značek STIGA, VARI, HONDA a ECHO. Prodej a servis výrobků s dlouhou životností.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Vzduchotechnické zařízení Havlíčkův Brod - bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika
V letním nebo zimním období se o chod Vaší firmy spolehlivě postará kvalitní bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Zahradní maloktraktory VARI a další zemědělská technika za bezkonkurenční ceny.
Společnost Zahrada VYSOČINY poskytuje prodej a servis maloktraktorů VARI HONDA. Působíme v Jihomoravském kraji. Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop, kde si jistě vyberete.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej a servis motorových řetězových pil
Prodejem a servisem motorových pil se v okolí Jemnice, Dačic a Telče zabývá společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA sídlící v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Technické zařízení pro kamenolomy
Prodej, montáž, zaškolení a následný servis – vše k technickému vybavení kamenolomů a ostatních průmyslových míst – Kool Trading s.r.o.
Pohonná a automatizační technika, servopohony, měniče, převodovky
Hledáte pro své stroje to nejlepší dostupné řešení? Chcete se spojit se světovým lídrem na trhu s průmyslovou automatizací? Obraťte se na naši společnost Lenze, s.r.o. – jsme jednička na automatizaci.
Lenze, s.r.o. pohonná a automatizační technika