Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Solární panely pro ohřev vody - montáž, výhodné dotace pro rodinné a bytové domy
Výrobu a montáž solárních panelů pro ohřev vody zajišťuje v okolí Brna společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky. Získejte výhodnou dotaci pro Váš rodinný nebo bytový dům a ušetřete náklady.
Úspory energií - projekt a montáž panelů pro solární ohřev vody na míru
Zpracování projektu a montáž panelů pro solární ohřev na míru zajišťuje naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky (kraj Vysočina). Pořiďte si panely a výrazně snížíte úspory energií.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Náhradní díly pro stroje na zpracování potravin - PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA, UniMac – Gherri
Náhradní díly pro linky na zpracování potravin zajistí firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Pořídíte u nás náhradní díly pro stroje firem PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA a UniMac – Gherri.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výroba palivového dřeva automatickým  štípačem - kvalita české výroby
Výrobu kvalitního palivového dřeva Vám zajistí firma Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše, specialista na výrobu a prodej automatických štípačů pravé české kvality.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Prodej registračních pokladních systémů, EET pokladny vč. příslušenství
Spolčnost M-SOFT, spol. s.r.o., která sídli v Jihlavě pro zajistí pro Váš obchod EET pokladny, registrační pokladní systémy a další příslušenství k pokladním terminálům.
Standardně provedené nebo na míru vyrobené zamrazovače, mrazící komory i rozdružovače zmrazených potravin
Zamrazovače, mrazící komory a rozdružovače té nejvyšší kvality standardního řešení nebo stroje vyrobené na míru zakoupíte u firmy SKANEKO. Prodáváme stroje značek PIGO a CABINPLANT.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zajištění technických služeb, údržba zeleně ve městě Jaroměřice
Technické služby, práce se stavebními mechanismy, úpravy prostranství i provoz koupaliště zajišťuje společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. ve městě Jaroměřice nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Zpracování projektu a montáž solárních panelů pro ohřev vody a vytápění
Naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z okresu Žďár nad Sázavou dodává solární panely, které snižují náklady na ohřev vody a vytápění. Pro kraj Vysočina zajišťujeme montáž i zpracování projektu.
Valivá ložiska a strojírenské komponenty Žďár nad Sázavou, zajišťuje obchodně-technické služby
TROMA komplexně zajišťuje maloobchodní a velkoobchodní prodej valivých ložisek ve všech kvalitativních skupinách a cenových úrovních, dodávky strojních komponentů a náhradních dílů.
LUME-SOS - Zemědělské stroje a technika, agrobazar Nová Cerekev
Nabízíme širokou nabídku nových i použitých zemědělských strojů zejména těchto značek VALTRA, KVERNELAND,VICON,AGROSTROJ,TRAC-LIFT,ROZMITAL.
Optické a laserové třídiče na potraviny se zdokonalenou detekcí vad a cizích předmětů
Kvalitní třídiče brambor, zeleniny a dalších potravin se zdokonalenou kontrolou kvality a detekcí cizích předmětů prodává firma SKANEKO. Vyzkoušejte perfektní třídící stroje značky TOMRA.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Elektronická evidence tržeb EET  - registrační pokladny včetně instalace, poradenství
Pokud se vás týká elektronická evidence tržeb (EET), obraťte se na společnost M-SOFT, spol. s r.o., která vám dodá registrační pokladny včetně instalace a poradenství v regionu Vysočina.
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, schodů, ocelových mostů
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, kamenných soklů, betonových ploch, schodů, ocelových mostů, potrubních tras, konstrukcí a nádrží.
Dodávka špičkových strojů pro zpracování potravin – ovoce, zeleniny, masa, ryb i mléka
Na dodávku strojů na zpracování potravin se zaměřuje společnost Ing. Václav Kroupa SKANEKO se sídlem v Třebíči, která zastupuje světové výrobní společnosti po celé České republice i na Slovensku.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Třebíčský obchod se zahradní technikou, domácími potřebami a průmyslovým zbožím
Technické a dílenské zboží pro vaši dílnu, zahradu, firmu nebo hobby potřeby, autorizovaný prodej známých značek, servisní služby a profesionální poradenství v naší prodejně B TECHNIK s.r.o.
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Prodej spolehlivých zahradních traktorů STIGA na sekání trávy
Spolehlivé zahradní traktory STIGA na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Telče v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Automatické štípače dřeva, mobilní štípače palivového dřeva - výroba
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva. Kvalitní a spolehlivé mobilní automatické štípače dřeva vyrábí společnost Automatické štípače Sláma Velká Bíteš.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu
Spektrometrická kontrola materiálu, určení složení materiálu, měření ručními spektrometry, okamžitý výsledek od společnosti Alfeko s.r.o. v Třebíči - analýza kovů a kovových materiálů.
Průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov i venkovních prostor
Firma Elvis ze Žďáru nad Sázavou poskytuje výrobky pro evidenci osob, mezi něž patří průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov nebo venkovních prostor.
ELVIS