Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vybavení pneuservisů – zouvačky, vyvažovačky, zvedáky
Kompletní vybavení pro chod pneuservisu, jako jsou vyvažovačky, zouvačky, zvedáky, kompresory a další naleznete u společnosti Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče.
Smetáky do ruky přímo na mírů - široký výběr smetáků od sálových po kobercové
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou průmyslových kartáčů, košťat a také smetáků. V sortimentu smetáků mají široký výběr a vyrábí smetáky i na zakázku.
Pracovní plošiny, pronájem, prodej nových i použitých, servis
Zdvižné pracovní plošiny do hal i terénu, nůžkové, kloubové, teleskopické, pásové, sloupové pronajímá, prodává, servisuje a opravuje TRASEK H.B. – Jiří Králík.
Výroba přívěsy pro lodě. Přívěsy na lodě, nebržděné i bržděné lodní přívěsy
Výroba přívěsy pro lodě od firmy NAUTIG SE, která se zaměřuje i na výrobu lodí. Pro pohodlné převážení, spouštění a vytahování lodí z vody. Přívěsy na lodě, nebržděné i bržděné.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily, samosvorný stojan profiholder nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.
Zajistíme všechno potřebné vybavení pro Váš autoservis
Kompletní technické vybavení pro Váš autoservis naleznete u prodejce autodílenského technického vybavení – společnosti Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík.
Montážní plošiny pro práce ve výškách s dosahem od 10 to 27 metrů
Pronájem různých typů montážních pracovních plošin vhodných pro nejrůznější výškové práce s dosahem od 10 to 27 metrů zajišťuje v Třebíči na Vysočině společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Vyvažovačky a zouvačky pro pneuservisy - pro rychle a snadné přezutí a vyvážení kol
Třebíčská firma Vybavení autoservisů Jiřího Mejzlíka je profesionálem na autoservisní a pneuservisní zboží, mezi něž patří i profesionální vyvažovačky a zouvačky do pneuservisů.
Čerpadla a čerpací technika nebo filtrační vložky pro úpravu pitné vody - čistá voda bez závad
Firma VODASERVIS s.r.o. zajistí pro obce, města, průmyslové podniky nebo rodinné domy filtry, filtrační vložky nebo čerpadla k čištění pitné vody. Dopřejte si čistou vodu bez závad.
Odbavovací turniketové systémy, turnikety pro vstupy a zabezpečovací systémy
Firma ELVIS poskytuje turnikety pro vstupy do budov, odbavovací turniketové systémy, které zabraňují vstupu neoprávněným osobám a zároveň poskytují informační a registrační systémy.
ELVIS
Vybavení autodílen - prodej ručního nářadí a vozíků s nářadím
Nezbytné vybavení autodílen jako je ruční nářadí a vozíky s nářadím vám zajistí společnost Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík.
Tlakový nerezový filtr, filtrační vložky - kvalitní filtrace pro pitnou a užitkovou vodu
Firma VODASERVIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti úpravy pitné, užitkové vody k níž Vám poskytne kvalitní nerezové tlakové filtry, filtrační vložky pro čistotu vody.
Nerezový tlakový filtr k úpravě pitné nebo technologické vody bez příměsi oleje
Firma VODASERVIS s.r.o. poskytuje řešení pro čištění pitné nebo technologické vody v podobě kvalitních tlakových a nerezových filtrací s praktickým a jednoduchým ovládáním.
Prodej autozvedáků a vybavení pro autodílny a pneuservisy
Autozvedáky, vyvažovačky, jámové, hydraulické zvedáky a jiné vybavení pro autodílny a pneuservisy má v prodeji firma Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík
Sekačky, pily, křovinořezy a to vše s profesionálním přístupem a poprodejním servisem
Firma P&L s.r.o. se zabývá prodejem sekaček, pil, křovinořezů a další zahradní techniky. Nechte si poradit od odborníků, kteří právě teď mají v nabídce spoustu akčního zboží.
Prodej akumulátorových motorových pil, sekaček a křovinořezů Husqvarna v autorizované prodejně
Akumulátorové motorové pily, sekačky i křovinořezy můžete zakoupit v prodejně společnosti P & L, spol. s r.o. ve Žďáru nad Sázavou, která se specializuje na prodej zahradní techniky značky Husqvarna.
Prodej a servis zahradní a lesní techniky značky Husqvarna
Prodej a servis veškeré zahradní a lesní techniky značek Husqvarna, McCulloch, Seco Group i Dakr zajistí v oblasti Nového Města na Moravě společnost P & L, spol. s r.o.
Prodej malotraktorů, sekaček a křovinořezů značky Husqvarna
Prodej různých druhů sekaček, malotraktorů, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky zajistí na Vysočině firma P & L, spol. s r.o.
Novinka v zahradní technice - Multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro
Pomocníkem při údržbě travnatých ploch a při přepravě materiálu s tím spojených vám bude nový multifunkční nosič adaptérů RAPTOR Hydro od firmy Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Profesionální křovinořezy vás zbaví tuhých travin a odolného plevelu - prodej
Prodej kvalitních křovinořezů s dlouhou životností, které vás zbaví nežádoucího porostu, pro vás zajistí firma Zahrada Vysočiny nedaleko Třebíče a Jemnice.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce, stroje k sečení trávy a další nabízí firma Tesma stavitelství v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Mobilní a chemická úpravna pitné vody, filtrace, změkčovače
Firma VODASERVIS s.r.o poskytuje filtrační zařízení, filtry pískové dechlorační, propařovací, trubní, a také dodává dávková čerpadla nebo tlakové nádoby pro úpravu pitné vody.