Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vysokotlaké čističe – rychle a efektivní odstranění nečistot a špíny, akce
Společnost CHLEBIŠ s.r.o. se sídlem v Hlučíně nabízí prodej servis zahradní i komunální techniky. U nás naleznete také vysokotlaké čističe, které rychle a efektivně odstraní veškeré nečistoty.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.
Vývěvy, vakuová technika - prodej, servis, instalace a poradenství
Vývěvy, vakuové stanice, vakuové čerpací stojany, speciální čerpací jednotky, vakuové komory, vakuové komponenty a další vakuovou techniku od firma Activair s.r.o. v Opavě.
Vakuové komory, kompresory, vakuová technika, dodávka, prodej, komplexní řešení
Specialista na dodávku, prodej vakuové techniky, vakuových komor, vývěv, centrálních zdrojů, dmychadel, kompresorů zajišťuje naše firma Activair s.r.o.
Průmyslová váha - vyhodnocovací indikátor na sloupku, nerezový vážicí můstek
KADLEC, spol. s r.o. Vám v Ostravě, Opavě a okolí poskytne velký výběr vážicích systému pro všechny účely. V sortimentu produktu naleznete průmyslové váhy s vyhodnocovacím indikátorem na sloupku.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Mobilní váhy na automobilech - vestavba vážícího zařízení do vozidel
Společnost KADLEC VÁHY se zaměřuje na prodej, servis a pronájem průmyslových vah. V sortimentu Vám nabízí mobilní váhy do automobilů, jedná se o vestavbu vážicího zařízení do vozidel.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Drogerie - dodávka, čisticí prostředky, utěrky i kosmetika pro firmy všech velikostí
Společnost FROS ZPS s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod i e-shop s drogerií všeho druhu. Postaráme se o pravidelnou dodávku čistících prostředků, utěrek i kosmetiky do firem všech velikostí.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Pilové pásy na kov a dřevo a další příslušenství pro řezání
KVP servis s.r.o. v Opavě prodává pilové pásy, pásové pily na kov a dřevo a příslušenství pro řezání. Dále přenosné jednofázové svařovací stroje a elektrické nářadí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Chytré domy Loxone - jednoduché ovládání, inteligentní automatizace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí chytré inteligentní domy Loxone, které se přizpůsobí vaším potřebám, snadno se ovládájí a mají inteligentní automatizaci.
Prodej kluzných a valivých ložisek s příslušenstvím - kvalitní a spolehlivé značky
Kvalitní a spolehlivé značky kluzkých a valivých ložisek má ve svém sortimentu obchodní firma ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Skladem máme také příslušenství.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje - pro sekací stroje, brány, smyky
Společnost AGROZEM Opava s.r.o. se zabývá prodejem náhradních dílů na zemědělské stroje. Naleznete u nás komponenty na sekací stroje, brány, smyky, postřikovače, obraceče a rozmetadla.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Vapky a vysokostlaké čističe za akční ceny
Společnost 1. VAPKA s.r.o. - Nilfisk centrum Opava se zaměřuje na oblast čistící techniky a ve svém sortimentu Vám nabízí kvalitní originální vapky a vysokostlaké čističe za akční ceny.
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Profesionální počítací váhy, díky kterým každá inventura bude hračka
V oblasti zajištění profesionálním počítacích vah pro náročné inventury, vám jistě výborným partnerem firma KADLEC spol. s.r.o., jež své služby poskytuje v okolí Opavy i Ostravy.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Vysavače pro dům, dílnu a zahradu včetně příslušenství - široký sortiment čistící techniky
Společnost 1. VAPKA s.r.o. - Nilfisk centrum Opava se zaměřuje na oblast čistící techniky. V širokém sortiment naleznete také vysavače a příslušenství nejen pro Váš dům, ale i zahradu či dílnu.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.