Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kvalitní olejové a palivové filtry ověřených výrobců - prodej v e-shopu
V e-shopu společnosti ADAMEC - ADRO s.r.o. zakoupíte kvalitní olejové a palivové filtry Argo, Krone, Bosch, Woodgate, Iveco, Claas, Liebherr a jiných výrobců, které dodáváme v okolí Opavy i Olomouce.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Komunální technika  – kvalitní vysavače, kartáče, mechanické zametače, zametací stroje
Komunální techniku najdete u nás ve společnosti B ARGO Březová, a to jak v naší pobočce, tak i na e-shopu. Vybírat můžete kvalitní komunální vysavače, kartáče, mechanické zametače a zametací stroje.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Plastové jednorázové nádobí, prodej - kelímky, talíře, tácky a příbory
Plastové jednorázové nádobí v Opavě a Ostravě prodává firma Chovancová Ilona. V našem gastroskladu a e-shopu můžete zakoupit kelímky, talíře, tácky, příbory, lžičky, menu boxy a další sortiment.
Kompletní elektro rozvody v rodinných domech - elektroinstalace za super ceny
Elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. nabízí zákazníků nejen z okolí Opavy a Ostravy své služby. Vyškolení pracovníci Vám kvalitně a kompletně provedou elektroinstalace a elektro rozvody.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Ochrana majetku a osob - kamerové a zabezpečovací systémy Opava
Ochranu majetku a osob za pomocí kamerových a zabezpečovacích systémů provádí na Opavsku firma 4M zabezpečovací systémy na Otické ulici.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Rázová charpyho kladiva Ibertest - nejmodernější technologie, vysoká kvalita
Společnost Labormachine, s.r.o. se zaměřuje na dodávku zkušebních strojů. V produktech naší firmy naleznete také rázová charpyho kladiva Ibertest. K rázovým kladivům nabízíme celou řadu příslušenství.
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Zabezpečovací systémy a ochrana majetku pro váš klidný spánek
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy v okolí Ostravy a Opavy. Ochráníme Váš majetek a vy můžete klidně spát.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Technika na zahradu STIHL - AKU křovinořezy, elektrické vyžínače, motorové pily a zahradní nůžky v jarní akci
Je čas na to, co vás baví - je čas na zahradu! Přijďte si do prodejny CHLEBIŠ v Opavě pro zahradní techniku STIHL, máme pro Vás křovinořezy, vyžínače, motorové pily i zahradní nůžky v jarní akci.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Požární a kouřové hlásiče - elektronická signalizace
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy jako jsou elektronické požární signalizace a hlásiče.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Kamerové a zabezpečovací systémy - chránit musíme to nejcennější
Chránit musíme to nejcennější, proto naše firma 4M zabezpečovací systémy Vám nabízí kamerové a zabezpečovací systémy v Opavě a okolí.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Gastro Opava, gastrozařízení a gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti
Gastro, gastrozařízení, gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti vám dodá s profesionálním vysvětlením obsluhy, zaškolením i servisem firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava