Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Klimatizace a rekuperace - instalace a dodávka klimatizací na míru včetně stavebních prací
CHLAZENÍ servis s.r.o. instaluje a dodává klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců v Opavě na míru podle Vaších potřeb a to vše včetně všech stavebních prací..
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Klimatizace do bytů, firem a kanceláří - komplexní dovávka i s montáží
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje profesionální a spolehlivá firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Charpyho kladivo - zkoušky a měření vrubové houževnatosti materiálů
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, certifikovaná firma poskytující v Ostravě a Opavě mechanické zkoušky materiálu a měření vrubové houževnatosti materiálů za pomocí Charpyho kladiva.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Výroba, rekonstrukce a servis komunálních měřidel a výškoměrů – práce prováděná specialisty
Servis komunálních měřidel a výškoměrů různých značek, výrobu, rekonstrukci a mnoho dalších služeb provádí odborníci ze společnosti TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky
Společnost LABOR machine z okresu Opava se zaměřuje se na prodej zkušebních strojů. Ve svém sortimentu také nabízí Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky.
Těsnění, ložiska a pojistné kroužky za super cenu
ROTOMAX, a.s. je obchodní firma se sídlem v Opavě, která se zabývá prodejem ložisek, těsněním - gufera, pojistné kroužky a válečky.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Požární ochrana, okres Opava, revize a prodej hasících přístrojů, prodej hasičského vybavení, plnění CO2
Firma Jindřich Kroker poskytuje veškeré služby v oblasti požární ochrany. Nabízíme revize a prodej hasících přístrojů, požárních hydrantů a příslušenství PO a také prodej hasičského vybavení.
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Hydraulické zkušební stroje Ibertest pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku
Společnost Labormachine, s.r.o. je distributorem zkušební techniky zejména v Opavě, Ostravě a okolí. Nabízíme také hydraulické stroje pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku.
Gastrozařízení pro gastro provozy - konvektomaty, lednice, sporáky
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě a zaměřuje se na obor gastro. Ve svém sortimentu nabízí gastrozařízení jako jsou konvektomaty, lednice a sporáky.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Lesní technika a příslušenství Uniforest - dodávky a servis lesních strojů po celé ČR
Uniforest patří mezi kvalitní výrobce lesní techniky a příslušenství. Společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy se zaměřuje na dodávku a servis těchto lesních strojů po celé ČR.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Kvalitní gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí kvalitni gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Lesní lanový naviják UNIFOREST  - lesnické navijáky pro traktory s hydraulickým i mechanickým ovládáním
Kvalitní lesní navijáky pro traktory a malotraktory seženete u firmy B AGRO Březová s.r.o. se sídlem u Opavy a Ostravy. Dodáváme lesnické lanové navijáky UNIFOREST s dlouhou životností.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Lisy na balíky SIPMA - svinovací a vysokotlaké lisy, stroje na balení a lisování balíků slámy, sena a senáže
Lisy na balíky SIPMA dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy a Ostravy. Vybrat si můžete svinovací i vysokotlaké lisy pro lisování slámy, sena i senáže.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Přístroje na měření prodyšnosti obličejových masek a roušek - výroba dle norem
Společnost Labormachine s.r.o. z Otic na Opavsku nově dodává přístroje na měření prodyšnosti zdravotnických obličejových masek a roušek. Vše vyrábíme podle přísných stanovených norem.
Elektronické otevírání dveří - montáž a servis chytrých zámků, přístupových systémů
Se zabezpečením rodinných domů, budov vám v Opavě, Ostravě pomůže firma 4M zabezpečovací systémy. Montujeme chytré zámky, přístupové systémy a jiné technologie pro elektronické otevírání dveří.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zemědělská, lesní a zahradní technika Opava - eshop s lesní technikou a zemědělskými stroji
Eshop s lesní technikou a zemědělskými stoji najdete u firmy B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy, která prodává zemědělskou, lesní i zahradní techniku.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Prodej a pronájem jeřábových a závěsných vah pro úřední vážení, slévárny
Vyberte si váhu podle vlastních potřeb od firmy KADLEC, spol. s r.o. z Opavy. Skladem máme jeřábové, závěsné váhy pro slévárny, úřední vážení, které prodáváme i pronajímáme.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava