Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech seženete u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem technických a komínových kartáču.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Kvalitní a spolehlivý plazmový řezací stroj - malé rozměry, velký výkon, rychlé řezání
Plazmové řezací stroje pro snadné dělení elektricky vodivých materiálů seženete u společnosti KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Presovače, automatické kávovary a příslušenství pro přípravu čerstvé a lahodné kávy
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro a ve svém sortimentu nabízí také kvalitní automatické kávovary, presovače a další příslušenství pro přípravu kávy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Hasičská auta, přestavby vozů pro hasiče - speciální zástavby a nástavby zásahových požárních vozidel
Hasičská auta podle Vašich představ zrealizuje firma HAGEMANN z Opavy, která vyrábí speciální nástavby a vestavby zásahových požárních vozidel. Působíme po celé ČR, převážně pak v Opavě a Ostravě.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Paprskové obraceče a shrnovače - profesionální zemědělské technika
Firma B-AGRO Březová Vám zajistí profesionální techniku v prvotřídní kvalitě a s odborným příslušenstvím. Paprskové obraceče a shrnovače jsou univerzální stroje sloužící k obracení a shrnování.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Stříbrné pájky na tvrdé pájení kovů a oceli
Stříbrné pájky na pájení kovů a oceli a tvrdé pájky pájky na bázi stříbra, mědi, mosazi a cínu, zakoupíte u společnosti A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Traktorové sekačky Kubota splní i ty nejnáročnější úkoly - komunální technika prodej
Vynikající žací výkon a jednoduchou obsluhu mají traktorové sekačky Kubota. Prodej komunální techniky, která splní i ty nejnáročnější úkoly vám zajistí společnost AGROZEM v Opavě.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Vybavení školních jídelen, kuchyní - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionálem v oblasti gastrozařízení. Poskytujeme veškeré kvalitní vybavení pro školní jídelny či kuchyně - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Štípací automaty TITAN, traktory Branson, navijáky Uniforest - lesnická, strojírenská a stavební technika
B AGRO Březová s.r.o. z Opavy představuje kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Zajišťujeme specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Mycí stroj CleanMatic 603 H - čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat
Výkonnou techniku pro čištění hospodářských, zemědělských hal s chovem zvířat, dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Pořiďte si mycí stroj CleanMatic 603 H s univerzálním využitím.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Klimatické a zkušební komory DYCOMETAL - prachové, teplotní i solné
Již s dlouholetou působností vám dodává firma Labormachine s.r.o. z Otic klimatické a zkušební komory DYCOMETAL a to prachové, teplotní i solné za účelem simulace působení vnějších vlivů.