Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Čerpadla, domácí vodárny Al-ko - vždy pod tlakem, k připojení na užitkovou vodu
Čerpadla a domácí vodárny Al-ko nabízí naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., které jsou vhodné k připojení na užitkovou vodu a díky silným elektromotorům jsou vždy pod tlakem.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun naleznete v okolí Opavy u společnosti BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí.
Zapůjčíme vám nosiče na kolo, čističe koberců i sekačky na trávu
Kromě úklidových služeb vám firma U-SERVIS z Opavy nově zprostředkovává možnost půjčení čističe koberců, sekaček na trávu i nosičů kol včetně navigace.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Zavírače dveří BRANO - hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače.
Hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače dveří Vám nabídne společnost BRANOMARKET, s.r.o., která sídlí v blízkosti Opavy v Hradci nad Moravicí a nabízí široký sortiment zavíračů dveří Brano.
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Pákové (řehtačkové) zvedáky Brano, hupcuk - skvělý pomocník při zvedání a vlečení břemene
Pákové (řehtačkové) zvedáky, neboli hupcuky seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí u Opavy. Tyto zvedáky oceníte při zvedání a vlečení břemene.
Docházkové a přístupové systémy - kontrola vstupu a průchodu
Společnost 4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se docházkovými a přístupovými systémy pro přehled a kontrolu vstupu a průchodu.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Hever, hřebenový zvedák s nosností 2,5, 5 a 10 tun
Hever neboli hřebenový zvedák nakoupíte v našem BRANOMARKETU v Hradci nad Moravicí. Hever nabízíme s nosností 2,5, 5 a 10 tun. Máme blízko k zákazníkům z Opavy i Ostravy.
Automobilové váhy pro vážení silničních vozidel
Nejen automobilové váhy pro vážení silničních i jiných vozidel pořídíte naleznete u profesionální firmy KADLEC spol s.r.o.. Své služby realizuje pro město Opava a její blízké okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Váhy do výbušného EEx prostředí ATEX - elektrická zařízení  do provozu se zvýšeným rizikem výbuchu
KADLEC spol. s r.o. je dodavatelem vah do EEx prostředí. Námi dodávané stolní a podlahové váhy pro EEx jsou elektrická zařízení, které jsou vhodné do provozu se zvýšenou koncentrací výbušných látek.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Prodej a servis svařovací techniky - zdroje, agregáty, autogeny
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě působí v oboru prodeje a servisu svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme zdroje, autogeny i agregáty.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava