Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Montáž klimatizačních zařízení a vzduchotechnických jednotek
teplovzdušné vytápění, vzduchotechnika, chlazení a klimatizace budov, klimatizační, jednotky, větrání s rekuperací, odsávání zajistí bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů
Prodej, dodávka myčky nádobí, mycí systémy, vybavení gastronomických provozů, mycí prostředky, myčky skla, nádobí dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Servis, opravy, prodej, dodávka zahradní a lesní technika
Prodej, dodávku, servis a opravy zahradní a lesní techniky - komunální techniky a ručního elektrického nářadí, pil, sekaček zajišťuje firma Agroservis Holý v oblasti Miroslavi a okolí.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Prodejna a půjčovna, servis, pil, křovinořezů a sekaček
Prodej, půjčovna veškeré zahradní a lesní techniky, servis, prodejna pil, křovinořezů, sekaček a další služby poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Čerpací zařízení, ponorná čerpadla prodej-zaruční, pozáruční servis
Prodej, opravy čerpacích zařízení, záruční a pozáruční servis ponorných čerpadel a zařízení, HIDROSTAL, SLOVPUMP, NETZSCH, PEDROLLO od firmy Antila.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Nápojoné sklo a porcelán, vybavení gastrokuchyně, gastrozařízení pro profesionály
Prodej profesionálního keramického a skleněného vybavení - porcelán, sklo, servírovací misky, talíře, šálky, nápojoné sklo, vybavení pro gastrokuchyně od firmy BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Inovace - výdejní stojany, řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební teminály pro čerpací stanice
Výdejní stojany, inovované řídicí a pokladní systémy UniPOS, bezobslužné platební terminály UNICARD, výrobce a vývojář UNIDATAZ s.r.o.
Zapůjčení, prodej i servis nářadí, lesní a zahradní techniky
Široký sortiment kvalitní zahradní techniky, prodej, dodávka servis motorových pil, křovinořezů, travních sekaček, zahradních traktorů jedině od Agroservis Holý.
Generální opravy, servis, rekonstrukce a montáže výtahů
rekonstrukce a montáže výtahů, generální opravy, servis,, revize a další služby spojené se zdvihacími zařízeními zajistí na Brněnsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Prodej a servis lesní techniky-motorové pily, křovinořezy
prodej, servis a jiné opravy lesní i zahradní techniky, křovinořezů, motorových a řetězových pil zajití firma Agroservis Holý v Moravském Krumlově
Prodej bezpečnostních zařízení, kamerových systémů a elektronického zabezpečení
Prodej bezpečnostních zařízení, kamerových systémů, průmyslové kamery a dalšího elektronického zabezpečení zajistí na Znojemsku firma TRESYS s.r.o.
Záruční i pozáručná servis a prodej zahradní a komunální techniky
Prodej kvalitní zahradní a komunální techniky různých značek a následně záruční i pozáruční servis zajistí na Znojemsku firma Agroservis Holý
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů
Bezpečnostní zařízení, montáž a servis elektronických kamerových systémů, barevné i černobílé kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o. v Třebíči.
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Systém generálního klíče a zabezpečovací systémy pro Vaši bezpečnost
Montáž, servis zabezpečovacích systémů pro bezpečnost domů, bytů, firem a jiných objektů, systém generálního klíče zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Revize a servis výtahů, odborné prohlídky zdvihacích zařízení
Odborné prohlídky výtahů, montáž, revize, servis zdvihacích zařízení, generální opravy, rekonstrukce a další zajistí na Zlínsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Instalace vzduchotechniky, vzduchotechnických zařízení a komponentů
Instalace vzduchotechniky nejen do rodinných domů a bytů, ale i průmyslových hal a výrobních prostorů provádí specialista v oboru firma bbklima99, s.r.o. v oblasti Třebíče a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Výtahy, generální servis, revize a opravy, montáže výtahů
Výtahy, generální servis, revize, montáže, odborné prohlídky výtahů a výtahových šachet zajišťuje profesionál v oboru firma ELVÝZ, s.r.o. ve Zlíně
Generální servis a revize výtahů a výtahových šachet, montáže, opravy, revize Znojmo
Montáže a opravy výtahů, ale i generální opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet provádí naše firma ELVÝZ s.r.o. Znojmo.
Čerpací technika, kalová čerpadla, servis a opravy, poradenství Znojmo
Prodej, opravy, montáž, záruční a pozáruční servis veškeré čerpací techniky, vysokotlakých, ponorných i teplovodních čerpadel poskytuje firma Antlia František Doležal.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Profesionální vybavení kuchyně pro gastro a catering, hrnce, kastroly, e-shop Brno
Prodejce vybavení pro catering, profesionální vybavení kuchyní, hrnce, kastroly, kotlíky, pokličky a pánve vysoké kvality zakoupíte i v e-shopu od BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Odborné prohlídky výtahů, servis, opravy výtahů a zdvihacích zařízení, Vysočina
Opravy, rekonstrukce, servis, revize, odborné prohlídky a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení, ale i montáže opláštění výtahových šachet provádí firma ELVÝZ, s.r.o.
Prodej, opravy a servis čerpadel a čerpací techniky Telč
Prodej, opravy, servis - čerpadla samonasávací, odstředivá, ponorná, vysokotlaká, teplovodní čerpadla i tlakové stanice, ponorná čerpací technika od firmy ANTLIA.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo