Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Klimatizace Toshiba, Samsung, Fujitsu pro domácnosti, komerční objekty
Klimatizace značek Toshiba, Samsung nebo Fujitsu pro domácnosti i komerční objekty dodává a montuje v okolí Znojma firma bb klima99 s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zapůjčení a pronájem jeřábu za výhodnou cenu s dobou zapůjčení až jeden měsíc
Půjčovnu jeřábu s možností pronájmu jeřábu za výhodnou cenu provozuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. Jeřáb Vám zapůjčíme až na dobu jednoho měsíce.
Prodej, servis a pronájem vysokozdvižných vozíků – komplexní servis manipulační techniky
Prodeji, servisu a pronájmu vysokozdvižných vozíků se v Jihlavě a na Třebíčsku věnuje společnost AUTO-AGRO-HOLÍK s.r.o.
Robotické sekačky – krásný trávník bez námahy
Dokonale upravený trávní se sekačkami značky HUSQVARNA, které zakoupíte u autorizovaného prodejce zahradní a lesní techniky, společnosti Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Vysokozdvižné vozíky na LPG nebo dieselový pohon – prodej, servis
Prodej a servis vysokozdvižných vozíků na LPG či dieselový pohon s nosností od 1500 do 5000 kg poskytuje na Vysočině společnost AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o.
Lesní a zahradní technika, motorové pily v prodeji za skvělé ceny
Prodej motorových pil, zahradní, lesní i komunální techniky za skvělé ceny najdete v Moravském Krumlově jedině u firmy Agroservis Holý
Elektronická evidence tržeb (EET) na čerpacích stanicích s řídicími systémy UNIDATAZ s.r.o.
Zpracování ekonomického řešení pro zajištění elektronické evidence tržeb EET a předání cenové nabídky, provedení upgrade systémů v požadovaných termínech zajistí UNIDATAZ s.r.o.
Prodej předváděcích, ojetých vysokozdvižných a paletových vozíků za rozumné ceny
Vysokozdvižný i paletový vozík za rozumnou cenu nakoupíte u AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o. na Vysočině. Zabýváme se prodejem předváděcích a ojetých VZV.
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit při koupi VZV - kompletní servis
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit, jak se rozhodnout při koupi nového VZV vám poradí firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která zajišťuje na Znojemsku kompletní servis a služby v oblasti VZV.
Paleťák pro holky – paletový vozík za nejnižší cenu v ČR
Paletový vozík za bezkonkurenční cenu v ČR. Tzv „paleťák pro holky“ se snadnou ovladatelností a vysokou výkonností naleznete mezi sortimentem prodejce AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o. z Grešlového Mýta.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
,,Paleťáky pro holky“ - usnadnění práce pro ženy ve skladech při převážení nákladu
Snadno ovladatelný, hybridní, ale přesto velmi účinný ,,paleťák pro holky“, naleznete ve firmě AUTO-AGRO-HOLÍK se sídlem v Grešlovém Mýtě na Znojemsku.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej mechanického zabezpečení - trezory, sejfy, bezpečnostní schránky
Společnost TRESYS s.r.o. se zabývá prodejem a servisem mechanického zabezpečení - bezpečnostních úschovných objektů, jako jsou trezory, sejfy a bezpečnostní schránky, ve Znojmě a okolí.
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové systémy
Prodej, servis, montáž bezpečnostní zařízení, mechanické, elektronické zabezpečení, kamerové, protipožární systémy a jiné zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Prodej kvalitní manipulační techniky, jako jsou vysokozdvižné a paletové vozíky
Kvalitní vysokozdvižné a paletové vozíky, které usnadní převoz materiálu, naleznete u prodejce manipulační techniky na Znojemsku a Třebíčsku – společnosti AUTO-AGRO-HOLÍK s.r.o. v Grešlovém Mýtě.
Kompletní zajištění služeb pro zdvihací zařízení a výtahové šachty
Spolehlivý partner pro zajištění kompletních služeb včetně projekce, dodávky a servisu vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet je společnost Elvýz s.r.o.
Kvalitní servis a opravy výtahů, generální revize zdvihacích zařízení
Několikrát do roka je nutná odborná prohlídka výtahů. Kvalitní a odbornou kontrolu vašeho výtahu a výtahové šachty vám zajistí společnost ELVÝZ nedaleko Břeclavi a Mikulova.
Novinka - plně potisknutelná bezkontaktní čipová klíčenka KeyfobCARD
Specialistou na výrobu a prodej bezkontaktních čipových klíčenek, které si můžete nechat plně potisknout dle vašich požadavků, je firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Profesionální vybavení kuchyní a gastrozařízení za akční ceny
Prodejem kvalitního vybavení do profesionálních kuchyní a gastro zařízení se zabývá společnost BIMOK AIR ZNOJMO se sídlem ve Znojmě na Jižní Moravě.
Vybavení gastro provozů, varná zařízení-grily, sporáky, pánve, prodej, dodávka
Profesionální vybavení pro gastro či catering, varná zařízení, grily, sporáky, vybavení restaurací, školních jídelen, bufetů, kantýn, barů od BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.