Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezkontaktní RFID čipové náramky pro Aquaparky, lázně a wellness centra
Výrobce, prodejce, dodavatel RFID čipových náramků, bezkontaktní čipové technnologie pro aqaparky, lázně a wellness centra jedině od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Stavba linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek včetně elektroinstalace
Kompletní stavbu linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek zajistí firma SD Install. Linky na zpracování biomasy dodáváme včetně elektroinstalace.
SD Install Gustav Schuh
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Zakázková výroba chladících pultů a boxů na míru
Chladící boxy a pulty na míru do výroben, prodejen a obchodů s potravinami a masem Vám v Jihomoravském kraji na zakázku vyrobí společnost Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Dodávka kvalitních výrobníků ledu značky Brema včetně instalace
Dodávku a instalaci prvotřídních výrobníků kostkového, kalíškového ledu nebo ledové tříště zajistí ve Znojmě a blízkém okolí firma Karel Kašpar Ledoservis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kompletní dodávka sušičky na dřevěnou štěpku včetně elektroinstalace
Kompletní dodávku sušičky na dřevěnou štěpku s kapacitou sušení až 16 tun za hodinu zajišťuje firma SD Install. Postaráme se o dodávku, montáž, elektroinstalaci i uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Průmyslové vlhčené utěrky bez silikonů balené v kyblíku
Průmyslové vlhčené utěrky v dávkovacím kyblíku pro univerzální použití, které navíc neobsahují silikony, vyrábí firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Přenosná suchá dochlazovací zařízení – chlazení na pivo a sudové nápoje, chladící výčep
Přenosná suchá zařízení na chlazení piva a dalších sudových nápojů pro domácí použití i společenské akce s menším počtem konzumentů dodává firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Instalace a servis tepelných čerpadel Toshiba pro rodinné domy
Dodávku a odborné poradenství při instalaci tepelných čerpadel Toshiba Estia pro rodinné domy zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Šnekové, řetězové a pásové dopravníky – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkami šnekových, řetězových a pásových dopravníků pro zemědělský průmysl se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pravidelný servis a údržba výrobních linek v dřevozpracujícím průmyslu
O opravy a údržbu dřevozpracujících technologií se postará firma SD Install ze Znojma. Provádíme pravidelný servis výrobních linek v dřevoprůmyslu.
SD Install Gustav Schuh
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Výrobce technologií na zpracování obilovin
Společnost Haiva se sídlem v Tasovicích se zabývá výrobou technologií na zpracování obilovin, zahrnuje také dopravu, čištění, sušení a uskladnění osiv, luštěnin a dalších produktů.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..
Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.