Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Platební terminál UNICARD s možností prodeje zboží a služeb v samoobslužném režimu – program na mycí linku, uhrazení parkovného
Samoobslužné teminály UNICARD díky inovaci nyní slouží nejen pro platbu pohonných hmot, ale díky inovaci poslouží i úhradě parkovného nebo programu na mycí lince.
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Plnicí stanice CNG v České republice
Pokud se zajímáte o plnicí stanice CNG v České republice, neváhejte a oslovte nás. V České republice je ke konci roku 2015 v provozu 108 plnicích stanice CNG (stlačený zemní plyn). Mimo akceptace běžných bankovních karet je možné na každé s těchto plnicích stanic CNG využít k platbě i karty CNG, které jsou vydávány plynárenskými společnostmi. ...
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Systém FuelPAY - aplikace pro platbu pohonných hmot mobilním telefon
Aplikaci pro platbu pohonných hmot na čerpacích stanicích pomocí mobilního telefonu zajistí firma UNIDATAZ s.r.o. Vyzkoušejte náš platební systém FuelPAY.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Bezobslužné čerpací stanice PHM
Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem komplexní technologie pro čerpací stanice s obsluhou i pro bezobslužné čerpací stanice. Základním prvkem bezobslužné čerpací stanice je samoobslužný platební terminál UNICARD II, případně UNICARD III s řídicím a informačním systémem UniPOS. Samoobslužnou čerpací stanici PHM je vhodné doplnit ...
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Prodej a instalace pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM
Prodej a instalaci pokladního a řídícího systému pro čerpací stanice PHM zajišťuje firma UNIDATAZ ze Znojma. Dodáváme komplexní systém UNIPOS pro správu čerpacích stanic.
Prodej platebních terminálů pro samoobslužné čerpací stanice
Platební terminály, karty CCS, samoobslužné čerpací stanice, platební karty, akceptaci lokálních karet a další zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
AKCE eshop se svařovací technikou - svářečky, elektrické nářadí s dopravou zdarma
V eshopu svařovací technika Boris Vaculík Znojmo naleznete vše od svářeček, elektrického nářadí, brusiva i kukel - využijte nyní naší AKCE doprava zdarma nad 2500 Kč!
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Ruční a zádové foukače Husquarna za výhodné podzimní ceny
Ruční a zádové foukače Husquarna, které se hodí pro úklidové práce okolo domu, zahrady i v parku, zakoupíte za výhodné podzimní ceny v prodejně Agroservis Holý.
Servis chladících zařízení pro obchody a prodejny – pulty, boxy, mrazničky
Kompletní servis chladící techniky a zařízení pro obchody, prodejny a sklady masa, potravin a zeleniny provádí v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
E-shop se svařovací technikou - svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC
Svařovací techniku, jako jsou poloautomaty, multifunkční svářecí stroje i invertory zakoupíte na e-shopu Svařovací technika Znojmo. Prodáváme svářečky MIG/MAG, MMA/TIG, PULSE, AC/DC.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, hasící zařízení
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, stabilní hasící zařízení, školení PO a BOZP.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
instalace třídících,balících zařízení na zpracování dřeva
Komplexní služby zaměřující se na instalace třídících, balících zařízení na zpracování dřeva poskytuje v prvotřídní kvalitě společnost SD Install. Působíme po celé Evropě.
SD Install Gustav Schuh
Biometrické přístupové systémy - moderní způsob odemčení vstupních dveří
Dveřní doplňky a biometrické přístupové systémy k otevírání vchodových dveří dodává společnost PERITO s.r.o.
Benzínová elektrocentrála – generátory proudu na stavbách, v chatách, lodích i  na zahradě
Výpadky proudu a jeho náhradní zdroj lze vyřešit benzínovou elektrocentrálou, kterou pořídíte v prodejně Boris Vaculík – Svařovací technika.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo