Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Nový způsob platby za pohonné hmoty pomocí mobilního telefonu
Společnost UNIDATAZ s.r.o. zavádí pro své zákazníky zcela nový způsob platby pomocí mobilního telefonu za odebrané pohonné hmoty v samoobslužném režimu.
Jarní akce Husquarna – vysokotlaké čističe s bohatým příslušenstvím za zvýhodněné ceny
S mytím Vaší kamenné zídky, terasy, chodníku nebo automobilu Vám pomůžou vysokotlaké čističe Husquarna, které nyní nakoupíte za zvýhodněné jarní ceny u Agroservis Holý.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Průmyslová instalace a montáž třídící linky na prkna a trámy
Specialistou na kompletní průmyslovou instalaci třídící linky na prkna a trámy je společnost SD Install ze Znojma. Máme bohaté zkušenosti s montáží dřevozpracujících linek.
SD Install Gustav Schuh
Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Svařovací hořáky chlazené vodou, vzduchem pro MIG/MAG, TIG, plazmu
Různé typy svářecích hořáků zakoupíte na e-shopu svarovaci-technika-znojmo.cz. Prodáváme hořáky pro MIG/MAG, TIG i plazmu.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Utěrka z netkané textilie Multitex® Premium
Na absorbci tekutin, ale také na leštění nábytku, či zrcadel Vám pomůžou naše útěrky z netkané textilie Multitex® Premium.
ZVG CZ s.r.o.
Řezání kovů autogenem nebo plazmou -    e-shop se svářecí technikou
Firma Boris Vaculík ze Znojma se zaměřuje na svářecí techniku jako jsou svářečky, plazma, autogen a další. Vše je možné zakoupit také přes e-shop.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Montáž a servis tepelných čerpadel, Znojmo
Získejte nevyčerpatelný zdroj energie a tepla díky tepelnému čerpadlu od firmy bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Instalace výrobních linek na úpravu materiálů – dřevo, plast a kov
Instalaci výrobních linek a mechanizace na úpravu materiálů jako je dřevo, plast nebo kov včetně jejich elektroinstalace svěřte do rukou profesionálů v oboru - společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Prodej hasících přístrojů – pěnové, práškové, CO2
Hasící přístroje pořídíte v okolí Znojma ve Středisku požární ochrany František Fousek. Prodáváme hasící přístroje pěnové, práškové i sněhové CO2.
Středisko požární ochrany František Fousek
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Dodávka komplexního pokladního a informačního systému UniPOS PROFI PLUS
Dodávku pokladního systému UniPOS PROFI PLUS zajistí společnost UNIDATAZ s.r.o. Provozovatelům zajistí komplexní vedení prodeje zboží na čerpací stanici.
Motorové pily – příprava dřeva na topnou sezónu
Kvalitního a spolehlivého pomocníka pro přípravu dřeva na topnou sezónu naleznete v motorových pilách Husqvarna. Autorizovaným prodejcem značky Husqvarna je Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Jednofázové a třífázové asynchronní elektromotory - převíjení a rychlé opravy do 24 hodin
Kompletní opravy jednofázových a třífázových asynchronních elektromotorů a převíjení cívek provádí Josef Balík ze Znojma. V případě zájmu lze domluvit rychlou opravu do 24 hodin bez příplatků.
Prodej a servis čerpací techniky - vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy
Obraťte se na profesionály v oboru prodeje a servisu čerpadel. Prodejem čerpací techniky se zabývá Josef Balík ze Znojma. Dodává vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy.
Vodní, kalová, průmyslová, oběhová nebo ponorná čerpadla pro domácnost i průmysl - prodej, servis a opravy
S nákupem a opravami všech typů čerpadle Vám poradí firma Antlia ze Znojma. Prodáváme čerpadla pro domácnost a průmysl a provádíme opravy a servis čerpadel tuzemských i zahraničních výrobců
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Zahradní technika Husqvarna, sekačky, křovinořezy prodej i servis
Prodej, dodávka zahradní techniky zn. Husqvarna s příslušenstvím, sekačky na trávu, robotické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory nabízí Agroservis Holý z Moravského Krumlova.