Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Výroba, dodávka komponentů pro měření a regulaci
Smaris Uherské Hradiště dodává komponenty pro měření a regulaci. Výroba komponentů vychází z požadavků zákazníka nebo vlastních návrhů.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Snímače vlhkosti a teploty - interiérové s různými teplotními senzory, na stěnu
V širokém sortimentu výrobků firmy SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště naleznete také snímače vlhkosti a teploty na stěnu v průmyslovém designu a interiérové s různými teplotními senzory.
Nářadí pro kutily, profíky - eshop, prodej závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu
V prodejně Nářadí Kučera Uherské Hradiště pořídíte vše pro kutily i profíky - závitníky, vrtáky do kovu, dřeva, betonu a další nářadí pro stavbu, dílnu, domácnost, zahradu.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů a plastů - soustružení, frézování
Hlavní výrobní náplní ve firmě KOVOSA s.r.o. je kovoobrábění, CNC obrábění kovů i plastů - soustružení, frézování. Sídlo firmy ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Eshop snímače teploty-prostorové, stonkové, kabelové, příložné
Společnost SMARIS provozuje eshop s komponenty pro měření a regulaci. V nabídce snímače teploty - prostorové, stonkové, kabelové, příložné.
Zakázková výroba nerezového zábradlí - vnitřní, venkovní zábradlí z nerezu
Vnitřní i venkovní zábradlí z nerezu vyrábí firma SEADD Uherské Hradiště. Zakázková výroba nerezového zábradlí se odvíjí od požadavků zákazníka. Působnost naší firmy je v lokalitě Zlínský kraj.
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Průmyslové dílenské židle a pracovní židle do různých provozů - možnost individuálních úprav
Kvalitní průmyslové dílenské a pracovní židle můžete pořídit od firmy ON LEAD CZ s.r.o., jde o největší prodejnu židlí v regionu Zlínský kraj. Využijte možnost individuálních úprav.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
CNC obrábění na zakázku - frézování na 3-osé CNC frézce
Společnost ZAMKO provádí frézování na 3-osé CNC frézce - CNC obrábění na zakázku. Zájemci z lokality Uherský Brod, Zlínský kraj nás mohou osobně navštívit na provozu ve Vlčnově.
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Informativní měření objemové aktivity radonu, OAR v budovách, objektech
Společnost Archgeo provádí potřebná informativní měření OAR v objektech pro potřeby občanů i pro znalce. Měření objemové aktivity radonu v budovách provádíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací
Měření radonové aktivity je povinné ze zákona. Společnost ARCHGEO Zlín provede měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov.
Protokol o měření radonu v budovách, dozimetrie-měření ionizujícího záření
V oboru dozimetrie, měření radonu působí firma ARCHGEO. Potřebná měření ionizujícího záření, radonu v budovách provádíme v regionu Zlínský kraj, vystavíme Vám protokol.