Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody včetně projektové dokumentace
Společnost PAVELKA - VTP dodává solární systémy pro vytápění a ohřev teplé vody v regionu Uherské Hradiště. Nabízíme zpracování projektové dokumentace.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Vše pro broušení - prodej brusné nástroje, brusky, lamelové kotouče, brusná tělíska
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. Uherské Hradiště dodá vše pro broušení. V sortimentu jsou lamelové brusné kotouče, řezné kotouče, brusná tělíska, brusky, na prodej i řezací a leštící nástroje.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Montáž solární termické soustavy - využití sluneční energie jako alternativa pro ohřev teplé vody
Solární termické soustavy pro ohřev teplé vody jsou spolehlivé, úsporné a ekologické. V okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště vám je instaluje firma DAeko Dolní Němčí. Pomůže s vyřízením dotace.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Přesné obrábění - výroba dílů pro strojírenský průmysl a měřidel pro metrologii
TVARSTEEL Bojkovice je firma z regionu Uherské Hradiště, která přijímá zakázky na přesné obrábění dílů i měřidel pro metrologii. Poskytuje i další služby, jako konstrukce, kontrola kvality výrobků.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Lanové, hákové kontejnery na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO - s víky, se střechou, sklopnými bočnicemi, kontejnerová plata
Společnost Roman Kunovský z regionu Uherské Hradiště je výrobce a dodavatel kontejnerů různých typů na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO dodá lanové, hákové kontejnery s víky, střechou, bočnicemi.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Příprava zahradní techniky na jaro - odborný servis na jaře je důležitý
Na jaře je potřeba provést servis zahradní techniky, nepodceňujte přípravu na jaro a obraťte se v regionu Uherské Hradiště na společnost Robert Bílka - Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Na prodej výkonný teleskopický manipulátor Manitou MLT 737-130 PS+ Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z Polešovic v okresu Uherské Hradiště prodá nový teleskopický nakladač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Servis solárních panelů, solárních systémů
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov poskytuje servis solárních panelů a solárních systémů. Působí převážně v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Originální, alternativní, kompatibilní toner - hp, oki, xerox, canon, dell, lexmark, brother, epson, kyocera, ricoh, samsung, utax
Firma PREMO je dodavatelem tonerů do tiskáren pro klientelu v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Pořídit u nás můžete originální i kompatibilní-alternativní toner hp, oki, canon, lexmark a další.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Servis pojízdných a stacionárních regálů Uherský Brod, paletové a konzolové, archivní regály
Jsme ryze česká rodinná firma s přátelským a otevřeným přístupem a proto se s nadšením zabýváme vývojem, výrobou a servisem pojízdných skladových zařízení.
Fixační fólie - výroba průtažné stretch fólie pro fixaci zboží, výrobků
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště vyrábí průtažné stretch fólie LDPE, které slouží pro fixaci i ochranu zboží a výrobků. Dodáme i fixační fólie atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Výroba lisovacího nářadí ve vlastní nástrojařské dílně
Společnost Nexnet Mold Uherský Brod vyrábí lisovací nářadí aj. tvarově složité výrobky ve vlastní nástrojařské dílně. Jiné nástrojárny mohou využít volné kapacity naší výroby.