Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Luxusní obytňáky pro rodinu 4-5 osob - pronájem karavanu na týden
Skvělá dovolená Vás čeká v luxusním obytňáku od BD commodity s.r.o., ideální je pro rodinu 4-5 osob. V sezónu lze dohodnout pronájem karavanu na týden. Jsme tu pro zájemce ze Zlínského kraje, Moravy.
Originální, opotřebitelné náhradní díly na zemědělské stroje
Společnost AGRIOLA dodává v regionu Zlínský kraj a Hodonín náhradní díly na zemědělské stroje. Na prodej jsou originální i opotřebitelné díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Pronájem jeřábu ČKD, Tatra 815, Liaz pro nakládku, přemístění nákladu
Pokud potřebujete zajistit přemístění či nakládku těžkého břemene, nákladu, potom se obraťte na Autojeřáby Blaha Zlín a domluvte si pronájem jeřábu - ČKD Liaz, Tatra 815.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.
Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Výroba strojních součástí Uherské Hradiště, výroba kardanových hřídelí a kloubů, hydraulické válce
Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu.
Letecká technika pro civilní letouny
Technika, zařízení a potřebné díly pro civilní letouny dodává společnost TURBOair s.r.o., Buchlovice ve Zlínském kraji.
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Umělecké kovářství - kované bytové doplňky do interiéru, krbové nářadí
Firma ZAMKOV UH působí v oboru umělecké kovářství. Přijímá zakázky především v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je převážně ruční, zaměření na kované bytové doplňky do interiérů, krbové nářadí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Výroba regulátory topení a teploty vratné kotlové vody - teplotní ochrana kotlů
Společnost KTR s.r.o. Uherský Brod se zabývá výrobou regulátorů topení, regulátorů teploty vratné kotlové vody pro zajištění teplotní ochrany kotlů.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR