Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Odporový snímač teploty, teploměr pro průmyslové použití Pt100, Ni1000
Společnost TRESTON spol. s r.o., která je výrobce a prodejce prvků pro měření a regulaci má v sortimentu i odporový snímač teploty, teploměr Pt100, Ni1000 a další teploměry pro průmyslové použití.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Výkonná elektrická sekačka na trávu PowerMax Gardena
Elektrická sekačka PowerMax Gardena je výkonná sekačka na trávu, kterou zakoupíte v prodejně Robert Bílka - Zahradní technika nedaleko Uherského Hradiště.
Robert Bílka - Zahradní technika
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Prodej, servis benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet
Vyberte si benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště. Zajistíme i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Originální, bazarové díly na stavební techniku JCB
Společnost Greenstav dodá nejen originální a bazarové díly na stavební techniku JCB, ale i díly a příslušenství na stavební stroje dalších značek. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Detektor plynu, CO, hlásič kouře, požární hlásič - eshop, prodej
V eshopu firmy HASTEKO můžete pořídit hasicí přístroje a hydranty, mimo to i hlásiče kouře, požární hlásiče, detektory plynu, CO. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Servis, náhradní díly veškerých stavebních strojů JCB
Společnost Greenstav - náhradní díly s.r.o. zajišťuje servis veškerých strojů JCB a dodává náhradní díly a příslušenství na uvedené stroje v regionu Zlínský kraj.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Výrobce snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci
Kvalitní prvky pro MaR dodá společnost TRESTON spol. s r.o. z regionu Uherské Hradiště. Jsme výrobce i dodavatel snímačů, senzorů teploty, tlaku a prvků pro měření a regulaci.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Levné náhradní díly, příslušenství na bagry, stavební stroje JCB, Komatsu, Caterpilar
Firma Greenstav dodává levné náhradní díly a příslušenství na bagry a další stavební a zemědělské stroje JCB, Komatsku, Caterpilar. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů, frézování, malosériová i kusová výroba komponentů
Komplexní služby kovoobrábění s důrazem na sebemenší detail poskytuje dynamická společnost Kobe CNC s.r.o. s provozovnou v Uherském Brodě.