Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Rekonstrukce, modernizace výtahů všech typů - nová kabina, šachetní dveře, moderní řízení, ovládání výtahu
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY ze Zlínského kraje provádí rekonstrukce a modernizace výtahů všech typů po celé ČR. Jsme výrobci dveří a kabin pro výtahy, což umožňuje přizpůsobit výtah dané budově.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Výroba teplem smršťovací fólie na balení zboží-i atypický rozměr
Ideální pro balení zboží je využití teplem smršťovací fólie. Dodavatelem z regionu Uherské Hradiště je firma Centroplast, výroba i atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Vlastní výroba dílů na zemědělskou techniku - náhradní díly Gregoire-Besson, Joskin, Sulky, Landini
Společnost AGRIOLA dodá náhradní díly na zemědělskou techniku Gregoire-Besson, Joskin, Sulky a další stroje. Klíčem našeho úspěchu je vlastní výroba dílů. Provoz je v obci Polešovice-Uherské Hradiště.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Prodej motorových olejů Rheinol pro osobní, užitkové automobily a dodávky - automotive oleje v eshopu
ZADAPO International Trading je dodavatelem Automotive olejů Rheinol, z regionu Uherské Hradiště. Nakoupit můžete pohodlně přes eshop. Na prodej motorové oleje pro automobily, dodávky i motocykly.
Výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie-výroba na zakázku i atypické rozměry
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku výrobky z plastů, HDPE, LDPE folie - i atypické rozměry. Výroba je realizována ve velmi krátké dodací době.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem obytného vozidla, karavanu na týden i méně - obytňáky s klimatizací
Společnost BD commodity s.r.o. se zabývá pronájmem obytných vozidel, karavanu pro zájemce z regionu Zlínský kraj, Morava. Naše obytňáky jsou luxusně vybaveny a mají klimatizaci.
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Bezpečné, spolehlivé a moderní osobní výtahy - trakční i hydraulické
Výrobě osobních výtahů se věnuje společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Vyrábíme spolehlivé a bezpečné trakční či hydraulické výtahy s různě umístěnou strojovnou.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Výroba náhradních dílů na zemědělské stroje - alternativní díly dle originálu za nižší cenu
Společnost AGRIOLA z regionu Uherské Hradiště je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje. Jde o alternativní díly dle originálu pro stroje Gregoire-Besson, Landini, Manitou a další stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Půjčovna obytných vozidel - pronájem klimatizovaného obytňáku na dovolenou
Půjčovna obytných vozidel, BD commodity z Ořechova, má k dispozici klimatizované obytňáky a karavan. Zájemci ze Zlínského kraje, Moravy si mohou domluvit pronájem obytňáku na dovolenou po celý rok.
Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
LDPE, HDPE fólie, sáčky, přířezy z vícevrstvé, bublinkové fólie-výroba do 2.dne
Jakékoliv výrobky z LDPE, HDPE fólie, sáčky, pytle, přířezy z bublinkové vícevrstvé folie dodá do 2.dne firma Centroplast z okresu Uherské Hradiště. Vybírejte z více než 1000 typů výrobků.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj