Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní, drticí a třídicí lžíce renomovaného výrobce společnosti MB Crusher nabízí firma RENOMAG spol. s r.o.
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, vysoká kvalita zpracování
Kovovýroba - zpracování kovů, plechů a svařování, robotické a ruční svařování, CNC řezání laserem, CNC ohraňování, lisování a vrtání od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně - vysoká kvalita zpracování.
Realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe, smoothie.
Chtěli by jste ve Vašem okolí otevřít Fresh bar? Firma Fres Juice, s.r.o. provádí realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe a smoothie Váš nový byznys.
Mini fresh smoothie bary. Zapůjčíme nebo pronajmeme veškeré technologie.
Nový koncept Mini fresh smoothie baru dodává Fresh Juice, s.r.o. Zajistí kompletní zapůjčení technologie na výrobu fresh smoothie. I se zaškolením personálu.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce za příznivé ceny, zpracování trubek, plechů a dalších od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Řezání laserem, technologie CNC řezání laserem, CNC stroje
Společnost SW-MOTECH s.r.o. z České republiky provádí profesionální služby v oblasti řezání leaserem na výkonných a moderních CNC strojích.
Dílenský indukční ohřev šroubů, matic pro rychlý ohřev kovových částí
Dílenský indukční ohřev šroubů DHI-15 pro rychlý, účinný a bezpečný ohřev kovových částí, dodává specialista v oboru společnost Weldpoint. Nízké pořizovací a provozní náklady.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Pořiďte si výkonné křovinořezy značky STIHL
Křovinořezy STIHL, které Vám usnadní práci v jakémkoliv terénu, najdete v okolí Brna-venkov u autorizovaného prodejce zahradní techniky STIHL - Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč.
Prodej akumulátorové zahradní techniky značky STIHL
Akumulátorovou zahradní techniku značky STIHL naleznete v okolí Brna u autorizovaného prodejce značky Stihl – v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč se sídlem v Ivančicích u Brna.
Prodej zahradních sekaček na trávu značky Viking
Sekačky na trávu od předního výrobce zahradní techniky značky Viking v okolí Pohořelic a Rosic naleznete v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč.
Dodavatel demoliční koule pro kamenolomy
Dodavatel demoliční koule firma RENOMAG spol. s r.o., které pomáhají snižovat celkové provozní a výrobní náklady v kamenolomech.
Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Krabičky pro farmacii - výroba, tisk a tvarový výsek na míru
Krabičky pro farmacii vyrábí společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá tvarovým výsekem a tiskem obalů na míru.
Výroba odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích
Strojírenská firma Metalactivity s.r.o. sídlící nedaleko Brna v Ivančicích se zabývá výrobou odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích.
Strojírenská výroba, strojní opracování, obrábění na CNC strojích Brno
Firma METAL ACTIVITY se sídlem nedaleko Brna poskytuje služby v oblasti výroby strojních součásti, obrábění a opracování na CNC strojích.
Vevařovací dřezy Brno – široká nabídka rozměrů
Brněnská pobočka společnosti ITALINOX, s.r.o. nabízí širokou nabídku vyvařovacích dřezů různých rozměrů, které jsou nepostradatelné jak v restauracích, barech, kuchyních, tak i pro vědecká pracoviště.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - farmacie, potravinářský průmysl
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - pro farmaceutická a potravinářský průmysl, lékové krabičky a obaly zajistí společnost Wéčko, s.r.o.
Kovovýroba, výroba kovových strojních součástí v Ivančicích na Brněnsku
Strojírenská firma METAL ACTIVITY s.r.o. z Ivančic na Brněnsku se zabývá kovovýrobou, výrobou kovových strojních součástí a dodává zákazníkům kvalitně opracované kovové díly.
Plazmové řezací stroje pro řezání elektricky vodivých materiálů, plazmové řezačky
Prodej, servis plazmových řezacích strojů pro řezání elektricky vodivých materiálů, plazmové řezačky pro dělení materiálu nabízí Svářecí technika WELDPOINT z Brna.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Úprava kovů pomocí práškového lakování, komaxitování a pískovaní s dlouhou trvanlivostí
Brněnská firma Prášková Lakovna Holasice s.r.o. se zabývá moderní úpravou kovů pomocí práškového lakování neboli komaxitování, které je šetrné k životnímu prostředí
Obrábění kovů na CNC strojích s vysokou přesností za nízké ceny
Strojírenstvím a obráběním obyčejných i ušlechtilých kovů na kvalitních CNC strojích s vysokou přesností se zabývá společnost METAL ACTIVITY s.r.o. v Ivančicích.
Zakázková výroba krabiček atypických rozměrů, obaly na léky
Zakázkovou výrobou krabiček atypických rozměrů, obalů na léky a potraviny provádí Wéčko, s.r.o.
Výroba strojních součástí pro pily, lisy a strojírenství
Strojírenství, strojní opracování svařenců, výroba strojních součástí pro pily, lisy, strojní nůžky. NC i CNC obrábění provádí firma METAL ACTIVITY s.r.o. z Ivančic.