Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Kvalitní pin snímače vyráběné na zakázku
Dodávky na zakázku vyráběných pin snímačů a jejich příslušenství zajišťuje společnost UTILCELL, s.r.o., přední dodavatel snímačů v České republice.
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Ochrana soukromí – velkokapacitní skartovací stroje HMS do kanceláří
Skartovací stroje HMS k ochraně osobních a firemních údajů ve firmách i domácnostech zajistí společnost Samsontech, která působí v okolí Brna a Vysočiny.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Výroba náhradních dílů pro cementárny a vápenické odvětví – odborný výrobní servis v okrese Brno
Představujeme vám společnost MELKOV, která pokračuje ve výrobní, montážní a servisní činnosti bývalé společnosti JV-servis v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno.
MELKOV, s.r.o.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Vzdálené monitorování náklonu stěn stavebních jam – kontrola a automatické alarmy
Na kontrolu prostřednictvím automatických alarmů při vzdáleném monitorování náklonu stěn stavebních jam se specializují odborníci ze společnosti UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Pevné certifikované bezpečnostní mříže třídy 2,3,4, vyráběné pro různé objekty a domy
Výrobou a dodávkou kvalitních zabezpečovacích prvků se zabývá společnost AD SECURITY s.r.o. z České u Brna. Volte pevné certifikované mříže třídy 2,3 nebo 4 pro zabezpečení domu či objektu.
Multifunkční tiskárny - tisková řešení pro domácnost i firmy s kompletním servisem
Firma Samsontech sídlící nedaleko Brna poskytuje výkonné multifunkční tiskárny značek DEVELOP, KONICA-NIKOLTA, HP a dalších. Tiskárny jsou vhodné jak do domácností, tak do firem.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Kancelářská technika renomovaných značek – tiskárny, dataprojektory, skartovačky
Kvalitní a spolehlivou kancelářskou techniku naleznete u společnosti Samsontech, působící v okolí Brna. Dodávky komplexních tiskových řešení, tiskáren, dataprojektorů, skartovaček a dalších.
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.